2777
2789
عنوان

من آدم بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 54 پست
عزیزم چ حرفیه تاوان کار تورو خودت پس میدی و ن بچه هات .بعدم هنوز سه سالشه خوب میشه نترس فکرای خوب بک ...

کاش نمیدونستم چه گناهی ....فعلا خدا دست گذاشته روی گلوم برم نمی داره ....وقتی توی جمع لکنت میکنه بقیه نگاش میکنن میمیرم این چه عذابی بود

خدایا ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش نمیدونستم چه گناهی ....فعلا خدا دست گذاشته روی گلوم برم نمی داره ....وقتی توی جمع لکنت میکنه بقی ...

یه رمان خوندم اسم نویسنده ش سامان شکیبا بود ..پسره لکنت داشت مادرش خیلی ناراحتش کرده بود و خجالت کشیده بود به خاطرش بخونش به نظرم

مریض شدم خواب راحت ندارم

ناشکری نکن

بجه من دو سال و نیمه هتوز هیج حرفی نمیزنه

پسر بزرگم اوتیسم خفیف داره و معلوم نیست بتونه بره ندرسه معمولی یا نه؟! 

ول کن خواهشا

دست از ناامیدی بردار 

گفتار درمان خوب ببرش

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
یه رمان خوندم اسم نویسنده ش سامان شکیبا بود ..پسره لکنت داشت مادرش خیلی ناراحتش کرده بود و خجالت کشی ...

خودم لکنت داشتم کوچک بودم هنوزم دارم دخترمم متاسفانه انگار مثل خودم شده

خدایا ممنونم
کاش نمیدونستم چه گناهی ....فعلا خدا دست گذاشته روی گلوم برم نمی داره ....وقتی توی جمع لکنت میکنه بقی ...

به قول پدر تاپکی  اگه لکنت داره حداقل مغزش و قلبش سالمه .عزیزم خودتو نباز خدا بزرگ تر از اون چیزیه ک فکر میکنی تو اگه گناهی کردی توبه کن ولی خدا نمیاد تورو با بچه طفل معصوم اذیت امتهان کنه .

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
یه شب ترسید از فیلم تی وی شد براش لکنت الان ۵ماهه

پس منم خیلی ترسو هست شش سالشه

البته نمیدونم به شدت دخترشما هست یانه

مثلا از سوسک و شاپرک و پرنده ها و ..... تاریکی و دزد و ....

جرا این بچه ها اینقدر ترسوهستن واقعا برام سواله

راستی درمورد لکنت بهتون ارامبخش برای بچه نداد؟خیلییی خوبه براش... مخصوص کودکان هست برای بچه های استرسی ...مثلا مثل بچه های بیش فعال که دارو میخورن این به مدل دیگش هست

خدای مهربونم دوستت دارم
ناشکری نکن بجه من دو سال و نیمه هتوز هیج حرفی نمیزنه پسر بزرگم اوتیسم خفیف داره و معلوم نیست بتونه ...

متخصص بردم گفت ببر گفتاردرمانی..بردم ...روانشناسم میبرم بعضی وقتا کم میارم مثل الان که هرچی صدای خدا میزنم جواب نمیده 

خدایا ممنونم
پس منم خیلی ترسو هست شش سالشه البته نمیدونم به شدت دخترشما هست یانه مثلا از سوسک و شاپرک و پرند ...

به دخترم پیراستام داد ....یه سریم هالوپریدول ۱۵روز دادم دختر منم بشدت ترسوواسترسی هست ازهمه چی میترسه

خدایا ممنونم
یه شب ترسید از فیلم تی وی شد براش لکنت الان ۵ماهه

بچه دخترخاله ام ۴ سالگی لکنت گرفت ولی با گفتار درمانی برطرف شد 

فقط صبور باش

سخته ولی باید بتونی

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را