2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

207 بازدید | 9 پست

عصری مادرشوهرم رنگ زد گلگی کردک چرا نمیریم ی ساعت پیش رفتم خاهرشوهرم طبقه بالاشون زندگی میکنن اومد پایین مام تازه رسیده یودیم باشوهرم سلام کردیم براش دست بلند کردم داشت میومد پایین ار پله محل نذاشت ی سلام سرد کرد ک باشوهرم بود..بعدم اومد داخل محل نذاشت زود رفت ناراحت شدم ب شوهرم بگم؟شوهرم اصلا حواسش نبود 

دیگ دوس ندارم خونشون برم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید دلخورد بوده یا...ولی خب منم کلا سیستمم اینجوریه

دلخوری نبوده اگ باشه هم اینکه بی محلی کنی خ بده ادم دلخوریشو میگه

چرا خواهر شوهرها این روزا قاطی کردن خودمم خواهر شوهرم ولی اصلا به خیالم نیست زن داداشم چیکار میکنه چی میخره کجا می رن..خودش هم میگه خیلی اخلاقا خوبه کلا یه ضره حس حسادت ندارم نسبت بهش ولی برعکس ...امروز صبح به دلیلی به خواهر شوهرم پیام دادم سین خورد جواب نداد..الان زنگ زدم گفت کار دارم میزنگم نزده..در حالی که ماهی یه بار همو میبینیم و عید دیدنی نیم ساعت همو دیدیم و چیز خاصی نشد بینمشون..

چرا خواهر شوهرها این روزا قاطی کردن خودمم خواهر شوهرم ولی اصلا به خیالم نیست زن داداشم چیکار میکنه چ ...

نمیدونم والا خاهرشوهرمنم خوب بود قبلا نمیدونم چش بوده

شاید چیزی خریدی ...چون من یه چیز بخرم لباس یا لوازم خونگی دو سه جلسه منو دیدنی خودشون و میگیرن

ن بابا اینجوری نیس..چن روز پیش تولد شوهرش بود گفت شوهرم واسش کیک بخره  سوپرایز شه من کیک بردم براش گفت ی ساعت دیگ بیا ببریمش ..دیگ من یادم رفت رنگ نزد نرفتیم..بازم این دلیل ناراحتی نمیشه