2777
2789

چونکه دارم به همه خواستگارام جواب منفی میدم

منم دوس دارم ازدواج کنم اما وقتی که کسی به دلم نمیشینه، یا کسی که باب میلمه پیدا نمیکنم نمیتونم الکی جواب مثبت بدم که

بابام هم بخاطر شغلش زیاد خونه نیست(شغلشو نپرسین❤️) 

اما واقعا امروز دلم پر شد از حرفش

منم خدایی دارم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالت هست مگه در برابر دلیل که برای رد کردن میاری نظر مادرت چیه

23 سالمه

دلیلام منطقیه از نظر خودم، من دختر فعلا و اجتماعی و پرجنب و جوشم

یکی میخوام عین خودم

از آدمای خشک  خوشم نمیاد

منم خدایی دارم❤️

بنظرم با یه بزرگتر که مامانت حرف  شنوی داره و براش احترام قائله درمیون بزار یا اینکه از یه مشاور کمک بگیر ازدواج زوری نمیشه که مادرتم به فکر خودته و شاید در شرایط مناسبی نبوده و بخاطر نگرانی این حرفو زده

23 سالمه دلیلام منطقیه از نظر خودم، من دختر فعلا و اجتماعی و پرجنب و جوشم یکی میخوام عین خودم از ...

خدایی سنی هم نداری امان از مادر ها که فکر میکنن دیرتر دختر ازدواج کنه چی میشه حالا(یه جورایی نگران ازدواج نکردن هم هستن احتمالا)

میفهمم با دعوا نه ولی یکبار بگو خوبه هرکی آمد قبول کنم بعدش سر یه سال برگردم خونه ات؟ یا تا آخر عمر بسازم و خوشبخت نباشم؟

با مهربونی بگو 

بگو میفهمم نگران من هستین ولی هنوز وقت دارم الان دیگه خیلی ها تازه ۲۵ به فکر ازدواج هستن