شکلات۰مهربون مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 49 عنوان ازدواج 139 بازدید | 35 پست همه دوستام دارن ازدواج میکنن پس من چرا اصن یه خاستگار هم ندارم؟ 1400/01/15 | 17:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11578 چند سالته 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
۲۹۲۶۱ عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 8731 صبر کن تا نوبت شما هم برسه😎😎😎😎😎😎 شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
شکلات۰مهربون مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 49 تو تنها نیستی عزیزم منم هستم من دوس پسر دارم قراره ازدواج هم داریم ولی فعلا شرایطشو نداریم برا ازدواج که بیاد خاستگاری
aaragol عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 351 ازدواج چرا از زندگی مجردی استفاده کن کیف کن مگه حتما باید ازدواج کنی؟ 😂 منم 20 سالمه زوده باباااا
شکلات۰مهربون مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 49 معیاراتون سخته اصن اخه کسی نیومده که ببینه معیارام سخته یا نه
aaragol عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 351 من دوس پسر دارم قراره ازدواج هم داریم ولی فعلا شرایطشو نداریم برا ازدواج که بیاد خاستگاری صبر کن میرسه وقتش انشالله 😍😍😍
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11578 ۲۰ خب ۱اینکه بچه ای هنو۲معیارای آدما فرق داره یکی با شاهزاده هم ازدواج نمیکنه یکی مهربون دوس داره یکی غیرتی یکی چاق یکی لاغر هر کی باتوجه به طرز فکرش و..... 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
شکلات۰مهربون مدیر استارتر عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 49 ازدواج چرا از زندگی مجردی استفاده کن کیف کن مگه حتما باید ازدواج کنی؟ 😂 منم 20 ... اره ولی وقتی میشنوم اینجوری حس ترشیدگی بم دس میده😂😂
تنهای_تنهام عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 3954 اصن اخه کسی نیومده که ببینه معیارام سخته یا نه هیچکی نیامده یا مثلاً یکی دو نفر آمدن در حد خواستگار نبودن؟ کاربر آقا هستم
mahbobam عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 675 من دوس پسر دارم قراره ازدواج هم داریم ولی فعلا شرایطشو نداریم برا ازدواج که بیاد خاستگاری والا منم دوسال بهدخوایتگار خوب داشتم ک الان داره اذیتم میکنه بخاطر اون دوسال ک من شرایطش نداشتم خدایا شکرت ک با فرد
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11578 ازدواج چرا از زندگی مجردی استفاده کن کیف کن مگه حتما باید ازدواج کنی؟ 😂 منم 20 ... 😂😂👌🏻👌🏻آورینولی من عشق میخوام🤣 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر