سلام یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من ۲۵سالمه ویه بچه ۲ساله دارم ودیپلمم میخواستم شروع کنم زبان بخونم اول برم کلاس زبان بعده اینکه یکم تو زبان حرفه ایی شدم کنکور بدم و تحصیلات دانشگاهی رشته زبان روهم داشته باشم و معلم زبان شم بنظرتون میشه تواین سن با یه بجه ۲ساله؟
واینکه استادتون دانشگاه هم تدریس میکنن یافقط اموزشگاه وخصوصی تدریس داره
جهاددانشگاهی بودن از اول ولی خب کلاسای خصوصی آیلتس و این چیزا زیاد داره که باعث میشه درآمدش بره بالا.اخلاقشم خیلی خوبه واسه همین دورش همیشه پر از شاگرده
والا من خودم اول کلاس عمومی رفتم.بعد دیدم کند پیش میره با همون استادم خصوصی گرفتم. یعنی دو نفر شدیم که هزینه برامون نصف شه چون اینجوری زودتر به نتیجه میرسه
پایه زبانت چجوریه؟
واسه من که مبخواستم تقریبا از صفر شروع کنم این بهترین راه بود.اگه هزینه اش برات مسئله ای نیست دو سه نفر شید یه استاد قوی پیدا کنید کلاس بگیرید باهاش حالا یا انلاین یا حضوری.من آنلاین میرم
نه عزیزم هر سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم بتونم کمک کنم استاد من جلسه ای یه نفره ۹۰ میگیره. ۲ نفره ۱ ...
مرسی عزیزم چقدر طول میکشه تا مدرک گرفت بعدبرا اینکه استاد دانشگاه یا معلم بشی ک تومدرسه هم بتونی تدریس کنی باید تحصیلات دانشگاهیشم تموم کنی تو رشته زبان؟؟