2777
2789
عنوان

زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 24 پست
واقعا یعنی در امدش انقد زیاده همش میترسم کم بیارم با بچه

از اول هدفمند و قوی شروع کن مطمئن باش به نتیجه میرسی

من عاشق زبان بودم الان که دارم استادمو میبینم با خودم میگم کااااش از روز اول رفته بودم دنبال علاقم

واینکه استادتون دانشگاه هم تدریس میکنن یافقط اموزشگاه وخصوصی تدریس داره 

جهاددانشگاهی بودن از اول ولی خب کلاسای خصوصی آیلتس و این چیزا زیاد داره که باعث میشه درآمدش بره بالا.اخلاقشم خیلی خوبه واسه همین دورش همیشه پر از شاگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهاددانشگاهی بودن از اول ولی خب کلاسای خصوصی آیلتس و این چیزا زیاد داره که باعث میشه درآمدش بره بالا ...

میشه راهنماییم کنی ک از کجا شروع کنم 

میشه راهنماییم کنی ک از کجا شروع کنم 

والا من خودم اول کلاس عمومی رفتم.بعد دیدم کند پیش میره با همون استادم خصوصی گرفتم. یعنی دو نفر شدیم که هزینه برامون نصف شه چون اینجوری زودتر به نتیجه میرسه

پایه زبانت چجوریه؟

واسه من که مبخواستم تقریبا از صفر شروع کنم این بهترین راه بود.اگه هزینه اش برات مسئله ای نیست دو سه نفر شید یه استاد قوی پیدا کنید کلاس بگیرید باهاش حالا یا انلاین یا حضوری.من آنلاین میرم

والا من خودم اول کلاس عمومی رفتم.بعد دیدم کند پیش میره با همون استادم خصوصی گرفتم. یعنی دو نفر شدیم ...

همون پایه هستم هزینه اش چقدره خصوصی؟؟میبخشیدعزیزم هی سوال میپرسم اخه میخوام این مسیرو اگه خدا بخواد برم به راهنمایی نیاز دارم

همون پایه هستم هزینه اش چقدره خصوصی؟؟میبخشیدعزیزم هی سوال میپرسم اخه میخوام این مسیرو اگه خدا بخواد ...

نه عزیزم هر سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم بتونم کمک کنم

استاد من جلسه ای یه نفره ۹۰ میگیره. ۲ نفره ۱۱۰. ینی نفری ۵۵ تومن ولی عالی کار میکرد باهامون قشنگ شیرفهم میشدیم

ابن روزا هم که کلاسا همه آنلاین شدن راحت از خونه میتونی کلاس داشته باشی

نه عزیزم هر سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم بتونم کمک کنم استاد من جلسه ای یه نفره ۹۰ میگیره. ۲ نفره ۱ ...

مرسی عزیزم چقدر طول میکشه تا مدرک گرفت بعدبرا اینکه استاد دانشگاه یا معلم بشی ک تومدرسه هم بتونی تدریس کنی باید تحصیلات دانشگاهیشم تموم کنی تو رشته زبان؟؟

مرسی عزیزم چقدر طول میکشه تا مدرک گرفت بعدبرا اینکه استاد دانشگاه یا معلم بشی ک تومدرسه هم بتونی تدر ...

والا عزیزم من اینارو نمیدونم .فقط آیلتس رو میدونم.اگر میخوای شماره استادم رو بهت بدم زنگ بزنی ازش بپرسی

والا عزیزم من اینارو نمیدونم .فقط آیلتس رو میدونم.اگر میخوای شماره استادم رو بهت بدم زنگ بزنی ازش بپ ...

نه مرسی عزیزم خودم قراره ثبت نام کنم زبان میپرسم ازهمونجا مرسی از راهنماییت گلم