2777
2789
عنوان

حرف....

30 بازدید | 1 پست

گاهی وقتا که حرفایی دارم نمیتونم به کسی بگم میام اینجا. نمیدونم چرا وقتی به تنگ میام تنها جایی که به ذهنم میرسه اینجاست برای حرف زدن

فقط میخاستم بگم خیلی به تنگ اومدم این روزا خیلی دارم اذیت میشم نمیدونم چرا کاریم نکردم که بگم تاوانه اونه 

ولی خیلی برام داره سخت میگذره

هرچقدر تلاش میکنم در آرامش باشم آرامش ازم دورتر میشه

بعد از یه مدت طولانی با کلی ذوق و شوق از غریبی اومده بودم خونه بابام یکم استراحت کنم همون بدو ورود فهمیدم بابا و مامانم با هم قهرن

تو این چند روز همش دعواهاشونو دیدم هی میگم برم خونه خودم دوباره میفهمم اونجا هم کسیو ندارم 

نه راه پس دارم نه پیش

نه میتونم بمونم نه میتونم برگردم 

در حال حاضر خیلی دلم برا خودم میسوزه

خیلی از خدا گله دارم 

یک عمر جنگ و دعوای اینا رو تماشا کردم تو اوج جوانی مشکل قلبی دارم الانم که بعد از مدتها اومدم یه نفسی تازه کنم از روزی که اومدم دارم گریه میکنم تا الان

براشون متاسفم 

واقعا متاسفم 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

منم غریبم میرم شهر خودمونم همه باهم قهرن ودعوا،برادرم از سرتاپای شوهرم ایراد میگیره،منو صدامیکنه هرروز تو اتاق میگه این بیعقله،بیخیاله و‌...منم عصبی میشم،بهشم بگی بکش اوتورتر قهرمیکنه میگه من از این خونه میرم باید هی التماسش کنی بگی غلط کردم گفتم،اونجا رفتنو کلا زهرمارم میکنه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹