2777
2789
عنوان

افسردگی قاعدگی

124 بازدید | 12 پست

من پریودم حالم خیلی بده از دیروز نشستم دارم گریه میکنم. هی میرم جلو اینه از خودم و صورتم ایراد میگیرم هی میشینم گریه میکنم. توروخدا بیاین بگین چیکار کنم خوب شم؟ تپش قلب گرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جدیدا بیشتر خشن میشم تا افسرده. هرماه با شوهرم دعوای بدی میکنم. آخرش خسته میشه طلاقم میده😐😂

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

بهار نارنج خیلی ارامش بخش خوبیه

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

منم قبلا که میشدم موهامو با کش میبستم شل بود جیغم درمیومد اصلا به چیزهای کوچیکم حساس بودم میخواستم سرمو بکوبم به دیوار بعدش رو خودم کار کردم و تصمیم گرفتم هر وقت این حسا بهم دست داد خودمو به کوچه علی چپ بزنم تاثیر داشت الانم راحتم همیشه به هیچ چی حساس نمیشم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......