2821
2789
عنوان

افسردگی قاعدگی

111 بازدید | 12 پست

من پریودم حالم خیلی بده از دیروز نشستم دارم گریه میکنم. هی میرم جلو اینه از خودم و صورتم ایراد میگیرم هی میشینم گریه میکنم. توروخدا بیاین بگین چیکار کنم خوب شم؟ تپش قلب گرفتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من جدیدا بیشتر خشن میشم تا افسرده. هرماه با شوهرم دعوای بدی میکنم. آخرش خسته میشه طلاقم میده😐😂

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

بهار نارنج خیلی ارامش بخش خوبیه

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

منم قبلا که میشدم موهامو با کش میبستم شل بود جیغم درمیومد اصلا به چیزهای کوچیکم حساس بودم میخواستم سرمو بکوبم به دیوار بعدش رو خودم کار کردم و تصمیم گرفتم هر وقت این حسا بهم دست داد خودمو به کوچه علی چپ بزنم تاثیر داشت الانم راحتم همیشه به هیچ چی حساس نمیشم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز