2777
2789

یکسالہ با من آشنا شدہ بود، دانسجو ارشد و کارمند بود، دو تا طلاق داشت، من خیلی از نظر مالی بھش کمک کردم، یہ بار دعوامون شد و گفت نمیخوامت، بعد ھم بھم گفت نزول خور، منم بھش گفتم اگہ نزول خورم چرا ازم پول قرض کردی و رابطمون بھم خورد، چند وقت بعد دوبارہ شروع کردیم ، ھی صد طار گفت تو منت گذاشتی، پنج ماہ پیش عقد کرد و من یہ ھفتست فھمیدم اونم از لایو با پیج فیک از پیج یہ فامیلاشون، بھش گفتم چرا نامردی کردی، حسابتو تسویہ کن، چون سہ ھفتہ قبل از عروسیش باھام اومد پیتزا خوردیہ، یہ ھفتہ قبل از عروسیش ھم کادوی تولدشو اومد گرفت ازم، امروز بھس گفتم پولمو بدہ براس پارسال گوشی خریدم و طلا، فروختہ، میگہ پولشو مثل پارسال میدم، گفتم بہ روز بدہ میگہ نزول خور، گفت تو عقدہ ای ھستی و دو قطبی، من بہ عشقم رسیدم ولی تو عقدہ ای ھستی، کلی فحش داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی خسته نمیشی انقدر تاپیک میزنی اصن به جهنم خودتو انقدر عذاب نده چقدرررررر بهت بگیم این ادم ادمه خوبی نبوده اگه ندیدی سومیم طلاق بده خداتو شکر کن گیره این ادم نیفتادی خوددانی میتونی بشینی بقیه عمرتم با فک کردن به یه نامرد بگذرونی میتونی شاد با یه ادم حسابی مزدوج بشی 

اين همون دوست پسر چاقته كه ميگفتي؟ 

اين فقط اعتماد به نفس والايي داره 

هيچ چيز ديگه اي واسه ارائه نداره 

ولي شما هم اگر جنبه هديه دادن نداري تو اين قيمتا،نده 

هديه ربطي به دوام رابطه نداره

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

فکر کردی پولتو پس میده! تقصیر خودته ک خرجش کردی

ولش کن. یا اگه مدرک داری که بهش پول دادی برو شکایت کن ک ازت سواستفاده کرده به بهانه ازدواج

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠