2777
2789

سلام دوستان من چند وقت پیش عقد  کرده بودم الان تازه رفتم سر خونه خودم میخواستم نصیحتم کنید یا اگه نکته ای چیزی درمورد شروع زندگی هست بهم بگید در هر مورد ارتباط با شوهرم و خانوادش گرفته تا آشپزی و خانه داری 

واقعا ممنونم ازتون  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحت هیج شرایطی نذار حرمت ها بینتون از بین بره

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر

همیشه خونت مرتب باشه خودتم همیشه یه مداد چشم و رژ داشته باش.. واسه غذا درست کردن همیشه پیازتو رنده کن.. چاشنی هم لیمو عمانی عالیه... 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 

هیچ وقت از خانواده شوهرت پیش شوهرت نگو حتی خوبشونو

غذارو با عشق درست کن و اهمیت بده

هیچ کقت عیب های خانواده خودتو پیش شوهرت نگو 

غر نزن

ببین رو چی حساسه ک انجامش ندی

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

خونت رو همیشه مرتب نگه دار 

به خودت خیییییلی اهمیت بده در هر موردی 

با خانواده شوهر زیاد قاطی نشو ولی در حد معقول احترام بذار

اول شوهرت را کامل بشناس بعد اقدام به بارداری کن

خوشبخت باشید

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

از اول هر جور میخوایی باشی همونطور باش. چیزایی که دوست نداری پاش وایستا و دنبال تغییرشون باش یا انجام نده. اول کاری هرجور خودتو جا بندازی همون میشه. دنبال جلب رضایت همه نباش. ولی بی احترامی هم نکن. تو بدترین حالتا هم به شوهرت بددهنی یا بی احترامی نکن. چون بعدا آشتی میکنید اما زخمش میمونه و یواش یواش حرمتا شکسته میشه. دیگه اینکه همون قدر که دوست نداری خانواده شوهرت از مسایل با خبر بشن و نظر بدن و دخالت کنن خانواده خودت رو هم اجازه نده. هرگز با خواهر و مادر خودتم درد دل نکن . هرگز. ولی اگه مساله مهمی بود ازشون کمک بخواه. مثلا خدای نکرده اگه دیدی شوهرت اعتیاد داره.‌ اینو پنهان نکن. اما از خانواده شوهرت و خودتون و شوهرت اصلا خبر نبر خونه خودتون 

یه خانم مستقل و قوی 

یه مهربون لایکم کنه😍

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..