خانوم_گردالو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3161 عنوان جهزیه کمک 134 بازدید | 8 پست بچه ها من دو دست پارچ و لیوان خریدم برا مهمون میخوام دودست هم لیوان بخرم بشه هجده تا لیوان شبیه هم دوتا پارچ چند دست پارچ دیگه بخرم 😁 خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤ 1400/01/15 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
quite عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 4203 برای مهمون دو دست کافیه . برای خودتم یک پارچمن یک پارچ فری گاور هم دارم برای آب غذا یا شیر داخل یخچال میذارم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خانوم_گردالو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3161 برای مهمون دو دست کافیه . برای خودتم یک پارچ من یک پارچ فری گاور هن دارم برلی آب غذا یا شیر ... مرسی عزیزم کافیه پس اینا 😍مرسی از راهنمایت خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
quite عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 4203 مرسی عزیزم کافیه پس اینا 😍مرسی از راهنمایت خوشبخت بشی الهی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خانوم_گردالو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3161 خوشبخت بشی الهی😘 عزیزم این پارچی که گفتی چجوریه مرسی گلم خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
quite عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 4203 عزیزم این پارچی که گفتی چجوریه مرسی گلم دیدی یه سری ظروفی هست که درب آبی داره؟ که توی مایکرو هم میشه گذاشت!مارک فری گاور اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خانوم_گردالو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3161 دیدی یه سری ظروفی هست که درب آبی داره؟ که توی مایکرو هم میشه گذاشت! مارک فری گاور آها آره عزیزم فهمیدم 😍😍پس منم از اون مدل میخرم خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
quite عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 4203 آها آره عزیزم فهمیدم 😍😍پس منم از اون مدل میخرم آره مثلا یه وقت آب قلم یا شربتی چیزی میخوای بزاری یخچال خوبه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خانوم_گردالو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 3161 آره مثلا یه وقت آب قلم یا شربتی چیزی میخوای بزاری یخچال خوبه مرسی عزیز دلم خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤