2777
2789
عنوان

روانشناس خانواده خوب

91 بازدید | 19 پست

دوستان ، 

کلا روابط عاطفی با شوهرم نداشتم از اول اشناییمون ازدواج سنتی بود، شوهرمم هجوقت احساسی رفتار نکرد ،

الانم  یسال مادرشون رو جا افتادن کلا دوتا بچه ان صبح و ظهر و شب پوشک میکنن مادرشون دکتر میبرن تهران ده پوزده روز میمونن بالا سرش، اینکه کمک مادرش میکنه اصلا برام مهم نیست ولی اینکه همش عصبی اشفتس دیگه اصلا اعصاب من و بچم و نداره جا خوابش جداست تا حرف میزنم یا میخوام محبت کنم بهش میگه حوصله ندارم منو نگران کرده و کلا من بشدت عاطفی ام بنظرتون ی مشاور خانواده میتونه کمکمون کنه کلا میگه من همینم هجوقتم بهتر نمیشم بدتر میشم دنبال محبت از طرف من نباش

بخاطر مشگل و بیماری مادرش افسرده شده 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همینطور اصلا رابطه احساس و عاطفی نداریم 😔😔فقط زندگی میکنیم

من خیل دلم‌میخواد نازم بخره رمانتیک باشه حتی یکوچولو حداقلا پیام گهگاهی بغل الانم حدود یسال اصلا هچی بینمون نیست

شوهر منم همینطور اصلا رابطه احساس و عاطفی نداریم 😔😔فقط زندگی میکنیم

از اول اینجور بودین ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
 من خیل دلم‌میخواد نازم بخره رمانتیک باشه حتی یکوچولو حداقلا پیام گهگاهی بغل الانم حدود یسال اص ...

منم حسرت این چیزا مونده به دلم

ولی به خودم‌میگم عیبی نداره طالع منم این بوده

منم میخوام بفهمه تمام امید و پایه زندگی ما هستش اخه من چ گناهی کردم تا کی باید تحمل کنم منم دارم کم‌ ...

نذار تنها باشه مدام باهاش گفتگو کن تو خودش غرق نشه