2777
2789

سلام بچه ها

دختر عمه ام اینا خونشون بنایی دارند و الان یک خواستگار خوب براش پیدا شده هست عمه ام گفته بنایی داریم اونا هم گفتن اشکال نداره تو پارک همدیگه رو ببینیم و جلسه اول اشنایی است تا حالا دختر عمه ام ندیدن حالا دختر عمه سوالش اینه که ایا باید زیر انداز ببرن پارک یا روی نیمک بشینن ضمنا مامانم دختر عمه ام رو معرفی کرده و این جلسه اول دیدارشونه

نه توروخدا زیر انداز نبره ... همون رو نیمکت بشینین . هرچند قشنگ نیست باز کافه برن بهتره اما خب...

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

ای جونم خوشبخت شن 😍

خانوما امیدوارم همتون خوشبخت شین و حاجت روا  

میدونم جاش نیست  و کارم اشتباهه ولی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم هر کی دعا کرد بگه ظهر که سوره بقره و جن میخونم واسش دعا کنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم رو زیاد پارک میبرم

زیاد دیدم میان واسه خواستگاری

رو نیمکت میشینن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه زیر انداز با خوراکی های پذیرایی مث نقل و شیرینی و اینا

یه گفت و‌گوی خانوادگیه دیگه

تعداد زیاده نمیشه همه رو نیمکت که

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

پارک چرا؟؟؟ برن یه رستوران یا کافه خلوت

مام امروز میخوایم برای داداشم بریم خاستگاری اتفاقا😂 جلسه اول آشناییه، یه کافه خلوت پیدا کردم که تو کرونا هم خطرناک نباشه،اونجا میبینیم همو..خیلی بهتره

ان شا الله حاجت روا بشی

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین