2777
2789
عنوان

طرز تهیه

59 بازدید | 8 پست

بچه ها طرز تهیه فلافلو بهم میگین کامل...

لطفااا🙃🙃😍

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

من نخود رو دو روز خیس میکنم روز سوم می ریزم توی سینی با یه وردنه میکشم روش پوستاش جدا میشه میریزم توی یه کاسه بزدگ آب سرد میریزم روش همه پوستا میاد روی آب اینجوری دیگه نفخ نداره بعد با یه سیب زمینی آب پز و یه حبه سیر و یه پیاز کوچولو دوبار چرخش می کنم بعدم نمک و فلفل و پودر تخم گشنیز و یه دونه تخم مرغ اضافه میکنم خوب مخلوط میکنم میشه اخرش به اندازه نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر زد من نمی زنم بعدم سرخش می کنم با اجازت فلافلای من خیلی طرفدار داره

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نخود رو دو روز خیس میکنم روز سوم می ریزم توی سینی با یه وردنه میکشم روش پوستاش جدا میشه میریزم تو ...

دستت درد نکنه عزیزم چ نکته ای رو اولش گفتی من نمیدونستم😍😍💖💖💖💖⚘⚘

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
از پیج سایوی عزیز برداشتم 

خیلی خیلی ازت ممنونم💖💖💖💖

من نخود رو دو روز خیس میکنم روز سوم می ریزم توی سینی با یه وردنه میکشم روش پوستاش جدا میشه میریزم تو ...

عزیز اگر حوصله ت نمیشه نخود رو این جوری پوست بگیری می تونی از لپه هم استفاده کنی ولی با اون روش کیفیت فلافل بهتر میشه

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

@محدثه۱۴۰۰

@محدثه1400