2777
2789
عنوان

بچها بیایید من خیلی عذاب وجدان دارم 😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 54 پست

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارتون و جاشون بهشت باشه

عزیزم شما مقصر نیستی فکرهای منفی و از خودت دور کن 

خدا بهت صبر بده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاعمر ادم تموم نشه از دنیا نمیری عزیزم،شما هر کاری میکردن پدرتون تقدیرش تااون روز رقم خورده بوده

منم الان چند وقتیه که دست چپم و قلبم تیر میکشه

هیچی هم نشده بهم

منم اگه عمرم تموم بشه این میشه بهانه برای رفتن..اگر نه که هیچی نمیشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

تو مگه دکتری؟  اصلا کوتاهی نکردی . الان معده منم میسوزه :( کی میدونه چی میشه ؟

ده روز قبلش دکتر هم رفته بود نگفته بود میتونه از قلبش باشه. هیچکی 😔آدم دیگ از یک ثانیه خودش خبر نداره 

ده روز قبلش دکتر هم رفته بود نگفته بود میتونه از قلبش باشه. هیچکی 😔آدم دیگ از یک ثانیه خودش خبر ندا ...

اره واقعا .

دوما عمر هم دست خداست .‌تو متخصص قلب هم بودی نمیتونستی کاری انجام بدی .‌هر کسی یه وقت و زمانی داره .

بعدش میره اون دنیا .

ببین اون دنیا خیلی بهتر از این دنیاس ‌. اونجا کلی فک و فامبل و دوست و اشناها هستن .‌ توی خواب هر کی دیده ، مرده گفته  مثل همین دنیاس .‌

فکر نکن مردیم تنها میشیم‌نه . کلی فک و فامبلامون میان پیشواز . اللنم‌منتظرمونن 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
طبیعیه ولی تو که علم غیب نداشتی،مگه بهت گفت ببر دکتر و نبردی؟

نه نگفته بود فقط میگفت معدم میسوزه. بدتر از اون حرف بقیه هست که چرا نفهمیدین از قلبش باشه چرا زودتر نبردینش. احساس شرمندگی دارم 😔

خدارحمتشون کنه وبه شما صبر بده این فکر ها رو نکن خودتو مریض میکنی مرگ و زندگی دست خداست بالاخره هممو ...

اره هممون میرم. ولی این حس بد ک سهل انگاری کردم همش با منه 

خدا رحمتشون کنه عزیزم خدا بهت صبر بده  اصلا تقصیر تو نیس تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته&nb ...

ممنون عزیزم. آخه حتی توی این 15 روز به خوابم نیومده حس میکنم از دستم ناراحته. چون تو خواب خواهراش رفته بود ولی اونجا خوشحال بود

نه نگفته بود فقط میگفت معدم میسوزه. بدتر از اون حرف بقیه هست که چرا نفهمیدین از قلبش باشه چرا زودتر ...

خدا بهتون صبر بده و به قلبتون آرامش

جاش تو بهشته،این فکرا هم کم کم از بین میره قسمت این بوده دیگه