2777
2789

سلام. من خیلی عذاب وجدان دارم بچه ها خیلی ناراحتم خیلی عذاب میکشم. همش فکر میکنم تو مرگ پدرم نقش دارم و کوتاهی کردم. 

پدرم به علت ایست قلبی روز عید فوت شد چند روز قبلش میگفت معدم میسوزه و همون روز هم معده درد داشت من اصلا به ذهنم نرسید میتونه از قلبش باشه و داشتیم میبردیم دکتر که تموم کرد همش خودمو مقصر میدونم که چرا زودتر نبردیم 😔

شب و روزم شده گریه زاری اورژانس ک اومد بهش شوک دادن ولی گفتن تموم شده. خیلی عذاب میکشم ک چرا دیر فهمیدیم 

😔😔حالا من موندم و غم بی پدری 

کاش دنیا تموم شه😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارحماش کنه عزیزم.خودتواذیت نکن عمرش تاهمون روز بوده.براش قران بخون خیرات بده

خدابهتون صبربده

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

خدارحمتشون کنه وبه شما صبر بده این فکر ها رو نکن خودتو مریض میکنی مرگ و زندگی دست خداست بالاخره هممون یه پیمانه ای داریم که به وقتش پر میشه و برمیگردیم به همون جایی که ازش اومدیم بقیه اش هم بهانه ست یکی سکته یکی تصادف یکی سقوط یکی برق گرفتگی ووووو خلاصه که نمیر خداست 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

خدا رحمتشون کنه عزیزم

خدا بهت صبر بده 

اصلا تقصیر تو نیس تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته 

واسه شادی روحش صلوات بفرس فاتحه بفرس قران بخون 

کلا از این فکر بیا بیرون 

پدرت هم ناراحتیت رو میبینه و ناراحت میشه

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋