2777
2789
چه ربطی ب شغل طرف داره

دقیقا

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دیگه از کجا اومد،نکنه سرهنگ و سرگرد ا پشت در حجله وایمیسن

😂😂😂😂

سپهبدا اصن ازدواج نمیکنن😂

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 

اره بابا اصلا تو ادارات نظامی ی بخش دارن به نام گواهی بکارت  

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
خشکن اکثرا نظم بیش از حد که ادمو عصبی میکنه و...

ن بابا

من زیاد توی دوستای خانوادگیمون دیدم

اصصصلنم اینجوری نیستن

یه پسره ک ستوان بود نامزشو دیدم رسما یه پلنگ بود

خشکن اکثرا نظم بیش از حد که ادمو عصبی میکنه و...

طبقه پایینه ما نظامیه

خیلی شلختن هر لنگ کفششون یجای پاگرده نمیتونم رد بشیم از پله ها

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
ن بابا من زیاد توی دوستای خانوادگیمون دیدم اصصصلنم اینجوری نیستن یه پسره ک ستوان بود نامزشو دیدم ...

چ ربطی به پلنگ بودن نامزدش داره؟؟؟

من میگم بخاطر حیطه کاری این خشک بودن تو روابط و نظم بیش از حد که ازار دهندس جز رفتاراشون میشه معمولا

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

کسی که از ادم بخاد برگه سلامت بگیره ارزش ازدواجو نداره ..چون این یجور توهینه ..توهین به دختر .. توهین به شرافت و حیاش ..چه توهینی ازین بدتر هست... 

ربطی نداره عزیزم به اینکه نظامیه .

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

من ازدواج کردم و جدا شدم البته ازش

نه لزومی نبود اصلن

انگار با یه فرد غیرنظامی ازدواج میکنی !

فقط شغل پدرمو ازش پرسیدن نمیدونم چرا لازمشون بوده

البته نمیدونم اطلاعاتیا شاید قضیشون فرق بکنه

کاربر ۹۸ (تعلیق شدم😑) ببخشید که نمیتونم زیاد جواب پستایی که ریپلای شده ی پست و تاپیکام هست رو بدم اخه زیاد وقت ندارم🙏🏻💚برای رسیدن به آرزوی قلبیم برام دعا کنین لطفا از ته دل🌱تعریف مهربونی و گیرایی دعای نی نی سایتیارو زیاد شنیدم🌱
طبقه پایینه ما نظامیه خیلی شلختن هر لنگ کفششون یجای پاگرده نمیتونم رد بشیم از پله ها

منظورم از نظم مرتب بودن نیست

منظورم اینه مثلا سر یه ساعت خاص صب زود بیدار میشن یا سر یه ساعت خاص باید غذا بخورن حتما

پدربزرگ من قدیم الایام نظامی بود صبح ساعت 6  باید حتما صبحانه حاضر میشد براش

ساعت 12 ظهر ناهار میخواس

هرکار میخواس بکنه انقد عجله میکرد استرس میکشید 

به یکی میخواس زنگ بزنه بنده خدا ساعتشو نگاه میکرد که هر وقت دقیق 4 شد مثلا زنگ بزنه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
چ ربطی به پلنگ بودن نامزدش داره؟؟؟ من میگم بخاطر حیطه کاری این خشک بودن تو روابط و نظم بیش از حد که ...

چقددد من و تو هم نظریم اخه دختر😂❤

همسرسابق من نظامی بود و خونه انگار پادگااان بود افتضاحه بنظرم

عمومم نظامیه اونم رو ارایش برا زن و دختراش گیره !

کاربر ۹۸ (تعلیق شدم😑) ببخشید که نمیتونم زیاد جواب پستایی که ریپلای شده ی پست و تاپیکام هست رو بدم اخه زیاد وقت ندارم🙏🏻💚برای رسیدن به آرزوی قلبیم برام دعا کنین لطفا از ته دل🌱تعریف مهربونی و گیرایی دعای نی نی سایتیارو زیاد شنیدم🌱
چقددد من و تو هم نظریم اخه دختر😂❤ همسرسابق من نظامی بود و خونه انگار پادگااان بود افتضاحه بنظرم ع ...

من با دو مورد برخورد داشتم یکی شوهرخالم یکیم پدربزرگ خودم

مثلا خاله منم میگه تو ابراز احساسات خیلی خشک هستن و مسخره میاد براشون 

کلا جدی هستن

چ ربطی به پلنگ بودن نامزدش داره؟؟؟ من میگم بخاطر حیطه کاری این خشک بودن تو روابط و نظم بیش از حد که ...

بابا خیییلیم خاکی هستن اصلا پسره دهنش وله همه جور شوخی هم میکنه ستوان هم هس.

خیلیم ولخنده