2777
2789

شرمندم زحمتت میدم خیلس استرس دارم به خدا پسرم ۲ سالشه هنوز حرف نمیزنه جز چند تا کلمه مختصر اونم هر وقت دلش بخواد ولی بی هدف نمیگه تو موقعیت استفاده میکنه کلیشه نداره و از لحاظ جسمی و اینا خیلی پر جنب و جوشه اجتماعیه واکنش به اسم و ارتباط چشمی هم داره دو ماهه دسجیتالو قطع کردم قبل اون خیلی تلوزیون میدید میاد بهم زل میزنه و جوابمو میده اما حرفاش قابل فهم نیست یه سری واژه الکیه گفتم تو رو خدا راهنماییم کنی بچه ها گفتن شما اطلاعات زیادی در مورد اوتیسم داری دارم از استرس و غصه میمیرم به نظرت پسرم سالمه ؟ دکتر مغز و اعصاب هم بردمش خداروشکر نوار نغز و گوشش هم سالم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد معذرت بازم میپرسم شما پسرتون سنجش رو چرا قبولش نکردن ؟ الان حرف زدنش چطوره؟

عزیزم ۲سال خیلی زوده

اونم برای پسربچه

پسر من هم کلمه میگه

تازه شروع کرده به دوکلمه ای

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

انقدر مردم میگن چرا حرف نمیزنه دیوونم کردن

بابا ول کن حرف مردمو

دکتر پسرم گفت ۳سالگی باید ۷۰ درصد حرفهاشو بفهمی

۳و نیم کامل حرف بزنه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خیلی زوده دختر من ۳ سالش که بود کم کم به حرف اومد

توکل بر خدا تو رو خدا دعا کنید اینم حرف بزنه دارم دیوونه میشم انقدر اطرافیان میگن همش از اوتیسم میترسم شده کابوس شبام

فقط دوساله استرس واسه چیپسر من ۳سالگی حرف آمد الانم بزرگهدوسالگی فقط کلمات نامفهوم میگفت

خدا لعنت کنه اطرافیان رو

من الان شهر غریبم و تنها

خب بچم نسبت به بچه ای که توی جمعیته کمتر صحبت میکنه

ولی همه چیو به آدم میفهمونه

توکل بر خدا تو رو خدا دعا کنید اینم حرف بزنه دارم دیوونه میشم انقدر اطرافیان میگن همش از اوتیسم میتر ...

پسرا کلا دیرتر حرف میزنن

منم پسرم سه سالگی ببعد تازه جمله های کوتاه در حد دو سه کلمه ای گفت

نگران نباش اگه شرایطشو داری بذار مهد خیلی تاثیر داره

مردم؟ عزیزم مردم رو بنداز دورفقط چرت میگنچرا غلت نزد چرا راه نرفت چرا پوشک چرا حرف نزد .....حرف مرد ...

یکی از اقوام بچش دختره یه سالشه همش میگن دختر فلانی میگه این میگه اون اره والا دخالت بی جا زیاد میکنن همش به مادر استرس میدن

پسرا کلا دیرتر حرف میزننمنم پسرم سه سالگی ببعد تازه جمله های کوتاه در حد دو سه کلمه ای گفتنگران نباش ...

این الان تقریبا ۷ تا کلمه میگه اما به زبون خودش مثلا به گربه میگه مو یا سگ رو میگع هوو فقط بای بای رو درست میگه اونم هر وقت دلش بخواد میگه

2790
2778
2791
2779
2792