شرمندم زحمتت میدم خیلس استرس دارم به خدا پسرم ۲ سالشه هنوز حرف نمیزنه جز چند تا کلمه مختصر اونم هر وقت دلش بخواد ولی بی هدف نمیگه تو موقعیت استفاده میکنه کلیشه نداره و از لحاظ جسمی و اینا خیلی پر جنب و جوشه اجتماعیه واکنش به اسم و ارتباط چشمی هم داره دو ماهه دسجیتالو قطع کردم قبل اون خیلی تلوزیون میدید میاد بهم زل میزنه و جوابمو میده اما حرفاش قابل فهم نیست یه سری واژه الکیه گفتم تو رو خدا راهنماییم کنی بچه ها گفتن شما اطلاعات زیادی در مورد اوتیسم داری دارم از استرس و غصه میمیرم به نظرت پسرم سالمه ؟ دکتر مغز و اعصاب هم بردمش خداروشکر نوار نغز و گوشش هم سالم بود
بعد معذرت بازم میپرسم شما پسرتون سنجش رو چرا قبولش نکردن ؟ الان حرف زدنش چطوره؟
عزیزم ۲سال خیلی زوده
اونم برای پسربچه
پسر من هم کلمه میگه
تازه شروع کرده به دوکلمه ای
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
فقط دوساله استرس واسه چیپسر من ۳سالگی حرف آمد الانم بزرگهدوسالگی فقط کلمات نامفهوم میگفت
خدا لعنت کنه اطرافیان رو
من الان شهر غریبم و تنها
خب بچم نسبت به بچه ای که توی جمعیته کمتر صحبت میکنه
ولی همه چیو به آدم میفهمونه