2777
2789
بابا خیییلیم خاکی هستن اصلا پسره دهنش وله همه جور شوخی هم میکنه ستوان هم هس. خیلیم ولخنده

من بالا دو مورد مثال زدم

پدربزرگ خودم که ارتشی بودن

یکیم یه فامیل دیگمون که سرهنگ بودن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من با دو مورد برخورد داشتم یکی شوهرخالم یکیم پدربزرگ خودم مثلا خاله منم میگه تو ابراز احساسات خیلی ...

نظامی هم نظامی های قدیم.. دیگه تحلیل رفتن جدیدا

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با دو مورد برخورد داشتم یکی شوهرخالم یکیم پدربزرگ خودم مثلا خاله منم میگه تو ابراز احساسات خیلی ...

دقیقن درست میگه خالت

و همین یه خلا بزرگ میشه برات

طرف عاشقته ها ولی زورش میاد بگه

خب نگه ابراز نکنه کمبود و عقده میشه برا زنش ! 

ازدواج مراقبت میخاد نگه داشتن میخاد !

کاربر ۹۸ (تعلیق شدم😑) ببخشید که نمیتونم زیاد جواب پستایی که ریپلای شده ی پست و تاپیکام هست رو بدم اخه زیاد وقت ندارم🙏🏻💚برای رسیدن به آرزوی قلبیم برام دعا کنین لطفا از ته دل🌱تعریف مهربونی و گیرایی دعای نی نی سایتیارو زیاد شنیدم🌱
من بالا دو مورد مثال زدم پدربزرگ خودم که ارتشی بودن یکیم یه فامیل دیگمون که سرهنگ بودن

اونا نظامی های قدیم

بستگی ب خود طرف داره دیگه

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 
نظامی هم نظامی های قدیم.. دیگه تحلیل رفتن جدیدا

نمیگم ادمای بدی هستن ربطی به شغل نداره

اما محیط کاریشون این نظم و جدیت و خشک بودن رو می طلبه

برای همینم ادمایی مثل خودشون میتونن کنار بیان باهاشون

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دقیقن درست میگه خالت و همین یه خلا بزرگ میشه برات طرف عاشقته ها ولی زورش میاد بگه خب نگه ابراز نک ...

اره بخاطر محیط کاریشونه

نمیگم ادمای بدی هستن ربطی به شغل نداره اما محیط کاریشون این نظم و جدیت و خشک بودن رو می طلبه برای ...

منکه هر چی نظامی دیدم جووناشون اصلا خشک نبودن برعکس..