2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 42 پست
بیخیال بابا مرد چیه منم الان شوهرم نیست رفته خونه باباش تعطیلات عیدرو🥴 آهنگ می ذارم میرقصم زنگ ک ...

😅😅😅😅 مرد ک نه ولی خب ی چیزایی سخته دیگه

فاز تاپیکتو زیادی منفی کردم معذرت 😉🌹

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
سوار کاشین لامبورگینیش شدم رفتیم تو کاخ سفید برگرفته از کتاب روباه ها عرررعررر میکنند مجرد_ب ...

😂😂😂

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن ن نمی بخشم  شماره کارت میدم حالا شاید شد ک ببخشم🙃

باشه بفرس فقط قربون دستت cvv2 و رمز و اینام بده 😜

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
چند سالته ؟  آفرین خیلی پخته رفتار کردی

ممنون 24 سالمه اونموقع 16 بودم

عزیزم الان بهترین دوران زندگیت هستی . اصلا یاداوری گذشته نکن . دنبال هدفت باش . تا به موقعیت اجتماعی ...

ممنون مهربون

خداروشکر افسردگیم که خوب شد دیگه بیخیالش شدم

الان از خیلی نظرا بالا تر رفتم نسبت ب قبل

ولی خب گه گاهی حس افسردگیه برمیگرده و کنترلش یکی دو روزی زمان میبره واسم

ممنون مهربون خداروشکر افسردگیم که خوب شد دیگه بیخیالش شدم الان از خیلی نظرا بالا تر رفتم نسبت ب قب ...

ان شاءالله مرد واقعی تو تقدیرت باشه که پله کانی برای موفقیت همدیگه باشین .

ان شاءالله مرد واقعی تو تقدیرت باشه که پله کانی برای موفقیت همدیگه باشین .

مرسی عزیزم

با دعاهای شما