2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 42 پست
بیخیال بابا مرد چیه منم الان شوهرم نیست رفته خونه باباش تعطیلات عیدرو🥴 آهنگ می ذارم میرقصم زنگ ک ...

😅😅😅😅 مرد ک نه ولی خب ی چیزایی سخته دیگه

فاز تاپیکتو زیادی منفی کردم معذرت 😉🌹

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
سوار کاشین لامبورگینیش شدم رفتیم تو کاخ سفید برگرفته از کتاب روباه ها عرررعررر میکنند مجرد_ب ...

😂😂😂

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ن نمی بخشم  شماره کارت میدم حالا شاید شد ک ببخشم🙃

باشه بفرس فقط قربون دستت cvv2 و رمز و اینام بده 😜

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
چند سالته ؟  آفرین خیلی پخته رفتار کردی

ممنون 24 سالمه اونموقع 16 بودم

عزیزم الان بهترین دوران زندگیت هستی . اصلا یاداوری گذشته نکن . دنبال هدفت باش . تا به موقعیت اجتماعی ...

ممنون مهربون

خداروشکر افسردگیم که خوب شد دیگه بیخیالش شدم

الان از خیلی نظرا بالا تر رفتم نسبت ب قبل

ولی خب گه گاهی حس افسردگیه برمیگرده و کنترلش یکی دو روزی زمان میبره واسم

ممنون مهربون خداروشکر افسردگیم که خوب شد دیگه بیخیالش شدم الان از خیلی نظرا بالا تر رفتم نسبت ب قب ...

ان شاءالله مرد واقعی تو تقدیرت باشه که پله کانی برای موفقیت همدیگه باشین .

ان شاءالله مرد واقعی تو تقدیرت باشه که پله کانی برای موفقیت همدیگه باشین .

مرسی عزیزم

با دعاهای شما