نازرز مدیر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 861 عنوان نامزدی | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 42 پست از اولین باری ک رفتید خونه نامزدتون بگیدمن اولین بار ک رفتم اسباب کشی داشتن موکت خریده بودن کارت نداشتن گفتم من کاتر باهامه خودم موکت هاشو بریدم بعد با خودم گفتم حالا نگن چ دختر لاتیروسریم روم نمیشد دربیارم شوهرم ب زور در آورد گفت بابا راحت باش 1400/01/15 | 02:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 بیخیال بابا مرد چیه منم الان شوهرم نیست رفته خونه باباش تعطیلات عیدرو🥴 آهنگ می ذارم میرقصم زنگ ک ... 😅😅😅😅 مرد ک نه ولی خب ی چیزایی سخته دیگهفاز تاپیکتو زیادی منفی کردم معذرت 😉🌹 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
giftt عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1687 سوار کاشین لامبورگینیش شدم رفتیم تو کاخ سفید برگرفته از کتاب روباه ها عرررعررر میکنند مجرد_ب ... 😂😂😂 دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
نازرز مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 861 😅😅😅😅 مرد ک نه ولی خب ی چیزایی سخته دیگه فاز تاپیکتو زیادی منفی کردم معذرت 😉🌹 ن ن نمی بخشم شماره کارت میدم حالا شاید شد ک ببخشم🙃
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 ن ن نمی بخشم شماره کارت میدم حالا شاید شد ک ببخشم🙃 باشه بفرس فقط قربون دستت cvv2 و رمز و اینام بده 😜 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
نازرز مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 861 باشه بفرس فقط قربون دستت cvv2 و رمز و اینام بده 😜 😁
تهاجم عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 17616 😅😅😅😅 مرد ک نه ولی خب ی چیزایی سخته دیگه فاز تاپیکتو زیادی منفی کردم معذرت 😉🌹 چند سالته ؟ آفرین خیلی پخته رفتار کردی
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 چند سالته ؟ آفرین خیلی پخته رفتار کردی ممنون 24 سالمه اونموقع 16 بودم به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
تهاجم عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 17616 ممنون 24 سالمه اونموقع 16 بودم عزیزم الان بهترین دوران زندگیت هستی . اصلا یاداوری گذشته نکن . دنبال هدفت باش . تا به موقعیت اجتماعی بالایی نرسیدی به فکر ازدواج نباش
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 عزیزم الان بهترین دوران زندگیت هستی . اصلا یاداوری گذشته نکن . دنبال هدفت باش . تا به موقعیت اجتماعی ... ممنون مهربونخداروشکر افسردگیم که خوب شد دیگه بیخیالش شدمالان از خیلی نظرا بالا تر رفتم نسبت ب قبلولی خب گه گاهی حس افسردگیه برمیگرده و کنترلش یکی دو روزی زمان میبره واسم به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
تهاجم عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 17616 ممنون مهربون خداروشکر افسردگیم که خوب شد دیگه بیخیالش شدم الان از خیلی نظرا بالا تر رفتم نسبت ب قب ... ان شاءالله مرد واقعی تو تقدیرت باشه که پله کانی برای موفقیت همدیگه باشین .
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 ان شاءالله مرد واقعی تو تقدیرت باشه که پله کانی برای موفقیت همدیگه باشین . مرسی عزیزمبا دعاهای شما به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی