عسل876 مدیر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5754 عنوان شوهر من | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 29 پست با خانوادش زیاد صمیمی میشه 😐از حسودی نمیگم میترسم احترام ها برداشته شه چیکارش کنم شما چیکار میکنین 1400/01/15 | 01:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل876 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5754 مثلا بگم دقیق منظورم رو امروز خودم گفتم مادرت بیار خونمون عزیزم آورد و روز خوبی داشتیم برد که ببره خونشون ساعت 10 و نیم زنگ زد شام بپز مامانم بیاد 😐این یعنی چی
عسل876 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5754 مثلا بگم دقیق منظورم رو امروز خودم گفتم مادرت بیار خونمون عزیزم آورد و روز خوبی داشتیم ... شما بودید چیکار میکردید 😒
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 شوهرمنمعموای رفتارمیکنه باخانواده اش ولی من خودم زیاد صمیمی ام اگه دستشون تنگ باشه به همسرم میگم اگه پول داره درئغ نکنه ازشون یاهخوراکی درست کنم میبرم واسشون یاباهمسرم میریم خونشون .کمک میکنیم و... راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عسل876 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5754 شما چطور یاد میدید به شوهرتون اندازه نگه داشتن رو
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 19342 😐اره خوب اونو نمیشه کاریش کرد ذاتیه 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 مثلا بگم دقیق منظورم رو امروز خودم گفتم مادرت بیار خونمون عزیزم آورد و روز خوبی داشتیم ... یعنی مادرشودعوت کرده بیادخونتون چیزبدیه؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 شمافرض کن مادرخودته کل روزباهم باشید بعدشب زنگ بزنه بگه مامیخوایم بیایم خونتون .شام هم بزار ناراحت میشی آیا؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 منظورش دهن لقه😴 اوه😶 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عسل876 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5754 یعنی مادرشودعوت کرده بیادخونتون چیزبدیه؟ میگم ساعت 2 خودم گفتم بیارش سوپ پختم و چای و اینا و یه روز خوب عصر ساعت 8و نیم برد خونشون شب ساعت 10:30 زنگ زده شام بپز مامانم بیاد دوباره این دیگه افراطه به نظرم
عسل876 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5754 شمافرض کن مادرخودته کل روزباهم باشید بعدشب زنگ بزنه بگه مامیخوایم بیایم خونتون .شام هم بزار&n ... اره 😪خسته بودم خب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 اگه هم منظورت دهن لقیشه بشین درست باهاش صحبت کن بگو من دوست ندارم اینجورمسائل خصوصی زندگیم روواسه کسی تعریف کنی توخونه خودمونیم .نباید حتی حرفش هم به بیرون ازخونه درزکنه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آرتیـــن97 عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 30 میگم ساعت 2 خودم گفتم بیارش سوپ پختم و چای و اینا و یه روز خوب عصر ساعت 8و نیم ... اومد خونتون؟ موند خونتون؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 میگم ساعت 2 خودم گفتم بیارش سوپ پختم و چای و اینا و یه روز خوب عصر ساعت 8و نیم ... نمیدونم نظرهرکس فرق داره .ولی بشین فکرکن اگه مادرخودت هم بوداذیت میشدی به همسرت حتمابگو ولی عزیزم این کارش نشون دهنده صمیمیت زیاد نیس راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤