2821
2789
عنوان

سقط نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 97 پست
اگه خیلی اذیت میشی برو دکتر عزیزدلم شاید عفونته برات کرم و پماد میده خوب میشی فداتشم، من خودم از تیر ...

میدونی اخه تو ماه رمضونه و خیلی مشکل دیگه اصلا وقت نمیکنم 

وای نگووو کیست دیگه چ علائمی دارع من ۳ماه پیش سنو دادم همه چی خوب بود خیلی بدم میاد از دکتر رفتن  قربونت برم 🥺🥺

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه خیلی اذیت میشی برو دکتر عزیزدلم شاید عفونته برات کرم و پماد میده خوب میشی فداتشم، من خودم از تیر ...

ببین عزیزدلم من علائم اینه 

بعضی موقها یا سمت چپ شکم یا سمت راست یهو تیر میکشه 

بعد واژنمم تیر میکشه ران پامم تیر میکشع

سینه هامم ک نگمم اصلا نمیتونم دس بزنم از بس درد میکنن تیر میکشن ماه پیشم درد میکردن ۳روز عقب زدم بعد پریود شدم 

ببین عزیزدلم من علائم اینه  بعضی موقها یا سمت چپ شکم یا سمت راست یهو تیر میکشه  بعد واژن ...

@mastaneh333  

سلام عزیزم خوبی؟

بیا ببین من این علائمو دارم ی وقت کیستی چیزی نباشه سر در میاری تو؟ 😰🥺

ببین عزیزدلم من علائم اینه  بعضی موقها یا سمت چپ شکم یا سمت راست یهو تیر میکشه  بعد واژن ...

عزیزم احتمالاً بارداری اینا علائم بارداریه😍بیبی بزن

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
عزیزم احتمالاً بارداری اینا علائم بارداریه😍بیبی بزن

ن عزیزدلم من اقدام نیستم تازه این ماهم اصلا درست حسابی نزدیکی نداشتم شاید ۳,۴بار 

۷روز تا پریود مونده واسه علائم هم  زوده 

بعدم میترسم کیست نداشته باشم 🥺

ن عزیزدلم من اقدام نیستم تازه این ماهم اصلا درست حسابی نزدیکی نداشتم شاید ۳,۴بار  ۷روز تا پریو ...

بالاخره ۳ ۴ بار رابطه بدون محافظت داشتین دیگه امکان داره باردار باشی، ما کلا دو بار اقدام داشتیم لازم نیس که حتماً زیاد باشه تعدادش، تو بیبی بزن اگه نبودی میری دکتر سونو میشی شاید کیست باشه

بالاخره ۳ ۴ بار رابطه بدون محافظت داشتین دیگه امکان داره باردار باشی، ما کلا دو بار اقدام داشتیم لاز ...

ببخشی گلم ولی با ک ان دوم رابطه داشتیم امکان نداره حامله باشم هروقت میخوام پریود شم واژنم تیر میکشه 

وقتی حامله بودی واژنت تیر میکشید؟ 

الان هم زود نیست برا بی بی بزار اگ ی هفته پریود نشم بعد میزنم بعید میدونم حامله باشم

ببخشی گلم ولی با ک ان دوم رابطه داشتیم امکان نداره حامله باشم هروقت میخوام پریود شم واژنم تیر میکشه& ...

زیر شکمم بیشتر تیر میکشید واژنو یادم نمیاد ولی اگه رابطه با کاندوم داشتی امکانش خیلی کمه

زیر شکمم بیشتر تیر میکشید واژنو یادم نمیاد ولی اگه رابطه با کاندوم داشتی امکانش خیلی کمه

میگم ک اصلا امکان نداره با کا ندوم حامله بشم 

احتمال خیلی زیاد کیست دارم ۸روز دیگه میرم سنو 

میگم ک اصلا امکان نداره با کا ندوم حامله بشم  احتمال خیلی زیاد کیست دارم ۸روز دیگه میرم سنو&nb ...

آره درست میگی نگران نباش کیست هم باشه رفع میشه

آره درست میگی نگران نباش کیست هم باشه رفع میشه

وای خداکنه اصلا حوصله دکتر رفتن دارو خوردن ندارم دعا کن خودش رفع بشه بعضی کیستا هستن موقع پریودی رفع میشن اینم از همونا باشه بچه نیخوام فقط کیست نباشه 

میدونی اخه تو ماه رمضونه و خیلی مشکل دیگه اصلا وقت نمیکنم  وای نگووو کیست دیگه چ علائمی دارع م ...

نه فداتشم نترس من وقتی کیست داشتم بیشتر دردم از کمرم شروع می‌شد اما من چون PCO هستم یکم که شرایطم تغییر کنه باید برم دکتر و چون خیلی تخمدانم کیست می‌سازه، نگران نباش اگر فقط زیر شکمت تیر میکشه بعضی وقتا علائم پریود زودتر ظاهر میشن، چرا اینقدر استرس به خودت وارد میکنی

درسته گلم  ولی میخواستم بگم هدیه خدارو پس ندین بهش مادر شدن خیلی نعمت بزرگیه :)

مطمئنم بزودی مادرمی‌شی

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز