2821
2789
عنوان

سقط نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 97 پست
وای خداکنه اصلا حوصله دکتر رفتن دارو خوردن ندارم دعا کن خودش رفع بشه بعضی کیستا هستن موقع پریودی رفع ...

نگران نباش ایشالاه که ازوناس

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بپر بپر و دیفن هیدرامین ربطی به توقف رشد نداشته  علت نازائی الآنت‌ کورتاژه

نازا نیستم خودم حامله نمیشم میرستم دوباره از دستش بدم 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
نه فداتشم نترس من وقتی کیست داشتم بیشتر دردم از کمرم شروع می‌شد اما من چون PCO هستم یکم که شرایطم تغ ...

خدانکنه جونم

ن خداروشکر من کمرم زیاد درد نمیکنه فقط بعضی موقها دلدرد پریود میگیرم

اها پلی کیستک هستی؟ عزیزم من خداروشکر پلی نیستم اره راس میگی شرایط یکم فرق میکنه 

وایی من اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم 🙂😂کلن رد دادم با این استرسم خیلی استرسی هستم 🥴

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
خدانکنه جونم ن خداروشکر من کمرم زیاد درد نمیکنه فقط بعضی موقها دلدرد پریود میگیرم اها پلی کیستک هس ...

ببین من خیلی مواقع پیش اومده از یک هفته به پریودم دردای پریود بیاد سراغم، اینقدر استرس نداشته باش جیگر من، من یکبار که کیست حاد و پیچیدگی تخمدان داشتم دردم به شدتی بود که نمیتونستم راه برم شب نمیتونستم بخوابم، صبح روزی هم که میخواستم برم برای عمل حتی تکون های ریز ماشین هم باعث می‌شد دردم بگیره، اما ببین ما خانومای متاهل اکثرا یا موقع تخمک گزاری یا پریود شدن درد زیر شکم رو تجربه میکنیم و حتی زمان هایی که استرس داشته باشی هم ممکنه این درد ها پیش بیاد پس استرس نداشته باش قربونت برم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز