2821
2789
عنوان

سقط نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم ک😍😍 تو چیکار عزیزم هنوز اقدامی نمیخوای منو خاله کني😕⁦♥️⁩

خداااانکنه عزیزدلم ♥️😘

منم در اقدام هستم اما به خدا گفتم هر وقت خودت صلاح میدونی بهم بچه بده کاری به احساسات و ذوق من نداشته باش 😁😁

هروقت باردار بشم اول از همه میام به خودت خبر میدم خاله خانومی 😍😍😍

خداااانکنه عزیزدلم ♥️😘 منم در اقدام هستم اما به خدا گفتم هر وقت خودت صلاح میدونی بهم بچه بده کاری ...

بهترین حرفو گفتی دورت بگردم

چون باید صبر کنیم و زمانش برسه کلی اتفاق خوب میفته

هیچ چیزیو نباید بزور از خدا بخواییم 

وای اگ ب من نگییی خودم میام میکشتمت  ( دور از جون ) بعد قاتل میشم 😏😂😂😂😍😂

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
بهترین حرفو گفتی دورت بگردم چون باید صبر کنیم و زمانش برسه کلی اتفاق خوب میفته هیچ چیزیو نباید بزو ...

آره واقعا وقتی آدم یه چیزی رو بزور از خدا بخواد حتی اگه بده بعد پشیمون میشی که چرا نزاشتی زمانش برسه

بله که میگم به خاله خوش ذوق و مهربونش 😍😍😍😍

آره واقعا وقتی آدم یه چیزی رو بزور از خدا بخواد حتی اگه بده بعد پشیمون میشی که چرا نزاشتی زمانش برسه ...

دیقاا من بارداری دومم بزور از خدا خواستم و بعدش پشیمون شدم بشدت الان میگم بزار وقت زمانش برسه ولی هیچوقت دست از بر نمیدارم 😍⁦♥️⁩

جون عشقمی 😻😻😻

فداتشم من که اینقدر ماه و مهربونی 😍💋😍♥️

راستی عزیزم من 6روز مونده ب پریودم اقدامم نکردم 

ولی خیلی زیر دلم تیر میکشه چیکار کنم بعضی موقعام ترشح غلیظ دارم 

راستی عزیزم من 6روز مونده ب پریودم اقدامم نکردم  ولی خیلی زیر دلم تیر میکشه چیکار کنم بعضی موق ...

عزیزدلم نگران نباش شاید تخمک گزاری دیر بوده یا خیلی خودت رو خسته کردی و چیز سنگین بلند کردی، اگر دردت شدید تر شد و یا خون در ترشحات دیدی حتما برو دکتر فداتشم 

عزیزدلم نگران نباش شاید تخمک گزاری دیر بوده یا خیلی خودت رو خسته کردی و چیز سنگین بلند کردی، اگر درد ...

از تخمک گذاریم گذشته گلم

اره خسته ک کردم کلن این ماه در استرس و خسته کننده بود 

ن خداروشکر خون ندیدم فقط همین تیر کشیدن سمت چپ زیر شکم و واژنم کلافم کرده

از تخمک گذاریم گذشته گلم اره خسته ک کردم کلن این ماه در استرس و خسته کننده بود  ن خداروشکر خو ...

اگه خیلی اذیت میشی برو دکتر عزیزدلم شاید عفونته برات کرم و پماد میده خوب میشی فداتشم، من خودم از تیر کشیدن های شدید تخمدان هام خیلی میترسم چون من یاد کیستم میندازه، بنظرم یه دکتر برو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز