2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 38 پست
ن عزیزم. من اعتقادی ب مهریه ندارم.تاثیری تو خوشبختی زندگی مشترک نداره.

خب خدا روشکر .من میدونم که در آینده پشیمون نخواهم شد .تازه بابتشم هروز خدارو شکر میکنم 😘😍🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی رو میشناسم یک سکه بود مهرش ولی زیر لفظیش یه دستگاه ویلا در گرانترین نقطه..... بود و همسرش ۀقازاد ...

ببین درسته .ما ها تو زندگیه هم نیستیم که واقعیتارو ببینیم .ولی من خیلی بابت این کارم خوشحالم و حس خوب دارم 

توکل برخدا کن ان شاالله بهترین خیر براتون رقم بخوره

من همیشه توکل میکنم به خدا .درسته که مذهبی نیستم ولی همیشه خدا پشتم بوده و میدونمم همیشه هست چون خیلی بزرگه .خدا به دل آدما نگاه میکنه دخترا زندگی و سخت نگیرین اگه میبینین واقعا طرفتونو دوس دارین باهاش راه بیاین نگران آینده نباشین همیشه مثبت فک کنین بزارین خوبهاش براتون اتفاق بیفته

چقدر عالی  کاش منم این مهریه ام بود بلکه میزاشتمش اجرا مجبور میشد قران را با تفسیر بخونه سر به ...

عزیزم.ان شاالله خدا کمک کنه به هممون براتون صلوات میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بحق خانوم حضرت زینب(س)