2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 38 پست
روایت داریم که مهریه کم از خوش یمنی دختره یا همچین مضمونی دقیقش یادم نیست.مهریه منم حفظ قرآن وتفسیرش ...

یعنی شوهرت باید حفظش کنه و تفسیرش را یاد بگیره؟

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه ادم بخواد از روز اول سر مهریه بحث کنه عاقا این زیاده و نه اونقد نمیخواما ازین حرفا مطمئنا زندگیشون و عشقشون پایدار نمیمونه‌نظر و عقیده من که اینه

روایت داریم که مهریه کم از خوش یمنی دختره یا همچین مضمونی دقیقش یادم نیست.مهریه منم حفظ قرآن وتفسیرش ...

به به عجب مهریه ای دلم ضعف رفت براش😍😁

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
اگه ادم بخواد از روز اول سر مهریه بحث کنه عاقا این زیاده و نه اونقد نمیخواما ازین حرفا مطمئنا زندگیش ...

عزیژم موافقم باهات

ولی باید ببینی طرفه ارزششو داره

منم ۱۴ سکه هست و همسرم هر آنچه میخره به نام من میزنه به جز خونه مه سه دنگ سه دنگه،به نظرم این عاقلانه تره تا دویدن دنبال سکه ای مه به زور چند تاش قراره بهت تعلق بگیره

کسی رو میشناسم یک سکه بود مهرش ولی زیر لفظیش یه دستگاه ویلا در گرانترین نقطه..... بود و همسرش ۀقازاده و خانواده خودشون بسیار ثروتمند 

اگر 10000 تا هم می گرفت فرقی نداشت تامین بود

ولی گاهی یه خانم 5 تا سکه مهر می کنه نه خوشبخته نه پشتوانه داره نه شوهرش همون 5 تا میده و نه حتی قدر دان

واقعا سخته باید دید آیا مردی که الان می بینید مرد فرداهای شما به همین شکل هست یا خودتون این ادم امروز با این تفکر خواهید موند یا پشیمان میشید و میگید کاش.... فقط خودتون میتونید جواب این سوالتون روبدین