2777
2789
عنوان

ivfیا لاپاراسکوپی کمک خواهشا🙏

117 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان من چسبندگی دو طرف فالوپ دارم گفتن لاپاراسکوپی بشم کیا تجربه دارن لاپاراسکوپی بهتره یا همون برم واسه ivf🙏❤️

خداجونم شکرت واسه دوتا پسرام علی جانم ❤️ محمدکوچولوم 🧿🧿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم لاپراسکوپی به همراه طب سنتی...دکترت چی میگه عزیزم؟

نظرشون لاپاراسکوپیه 

طب سنتی جواب نداد متاسفانه

مشهد دکتر آریامنش و دکتر ترک زاده هوادهی انجام میدن واسه لوله رحم و قبلش هم میفرستن فیزیوتراپی رحم چ ...

من اصفهانم راهم دوره😐

من اصفهانم راهم دوره😐

برو اول لاپراسکوپی ....دکترت کیه؟ 

ی خانمی هست تو خیابون سروش ال خجند یه دارویی میذاره تورحم گفت چسبندگی هارا باز میکنه 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
برو اول لاپراسکوپی ....دکترت کیه؟  ی خانمی هست تو خیابون سروش ال خجند یه دارویی میذاره تورحم گ ...

دکتر مریم دهقان

برو اول لاپراسکوپی ....دکترت کیه؟  ی خانمی هست تو خیابون سروش ال خجند یه دارویی میذاره تورحم گ ...

کسی رفته نتیجه گرفته؟؟🤔

کسی رفته نتیجه گرفته؟؟🤔

خیلیا میومدن پیشش حتی از اهواز و تهرانم خیلی دیدم میان سراغش ....من خودم رفتم گفت باید۴ماه بیای من متاسفانه ۲ماه بیشتر نرفتم و بشدت پشیمون شدم دوباره میخوام برم ....ی دارویی ب شوهرم داد بخدا معجزه بود براش مورفولوژیش چندسال۲درصد بود بعد ی دوره خوردن اینا شد ۴  ....فامیلش خانم کریمی بزن تو گوگل میاد درموردش ....

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
خیلیا میومدن پیشش حتی از اهواز و تهرانم خیلی دیدم میان سراغش ....من خودم رفتم گفت باید۴ماه بیای من م ...

چشم😊

عزیزم میشه بگی طب سنتی از چیا استفاده کردی که نشد؟ لوله هدی شما هیدروسالپنکسه؟

نه عزیزم چسبندگی فالوپ بود که از عسل وهاضوم مسخن اینا استفاده کردم اخرم عمل شدم