2777
2789
کمک آنچنانی نه مادرم هست اونم بیماری قلبی داره جایی برم میسپارم بهش هی عزیزم با کلی نق زحمتشو میکشه ...

جدایی از اینها من اصلا حوصله ندارم ودوتاسزارین کردم ک دیگه خانم باردار میبینم تن وبدنم میلرزه آفرین بهت اسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رزقش با ما نیست ۱۵۱ انعام ۳۱ اسراء ۱۳۲ طه رزق با خداست بواسطه رزق او به ما هم‌رزق میده

مگه فقط بحث رزق هست؟

هزارو یک دلیل دیگه وجودداره که میگه توی این اوضاع اشتباهه این کار البته ازنظرمن

هرکس نظرخودشو داره

منم از همین میترسم شماباز خوب بزرگ کردی ماشااالله دیگه اگه میخواین دس دس نکن منم دودلم میدونم که اگر ...

به دیگران اهمیت نده خواهرمن برای دل خودت زندگی کن مگه ما قراره چند بار زندگی کنیم واسه خودت زندگی کن و هر کاری که واقعا دوست داری انجام بده نزار یه حسرت بمونه توی دلت واسه زمان پیریت و بگی واااای میتونستم و انجام ندادم موفق باشی 

جدایی از اینها من اصلا حوصله ندارم ودوتاسزارین کردم ک دیگه خانم باردار میبینم تن وبدنم میلرزه آفرین ...

منم باور کن همه تن و بدنم میلرزه اگر نحوه بارداری منو میدیدی الان شاخ میزدی از این تصمیم ولی میترسم بعدها که سنم گذشت پشیمون بشم

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

درسته شرایط اقتصادی مهمه ولی از اون مهمتر تربیت بچه هاست پدرو مادری که باهم یک دل و رفیق اند و اتحاد دارن و میتونن به یاری خدا فرزندان صالحی تربیت کنند چرا باید به دوتا اکتفا کنند.

مگه فقط بحث رزق هست؟ هزارو یک دلیل دیگه وجودداره که میگه توی این اوضاع اشتباهه این کار البته ازنظرم ...

میشه از اون هزار و یک‌تا

۱۰ تاش رو بگین

شاید منم توجیه شدم الکی نرفتم دنبال درمان

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
اگر من شوهرن ماهی ۱۰۰ میلیون درامد داشت و یک خونه ۵۰۰ متری داشتم و دوتا کارگر در اختیار تو خونه  ...

بله ان شاالله با بودجه کشور به ثمر برسن و موقع ثمر دادن برن خارج. بسیار عالی!!!!

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
منم خییلی دوست دارم یه مادرپرحوصله وباارامش باشم متاسفانه نیستم بهمین خاطربچه نمیخوام واگرنه حتمامیا ...

لذت بردن از حال خیلی کمکت میکنه

من دوست دارم همین الانشون رو قاب کنم بزنن رو دیوار. یک‌ثانیه بعدشون رو هم

حتی کتک‌کاری شون

دیگه این‌لحظات برنمیگرده

به ما اعتماد دارن

پیش ما امنیت دارن

چی از اینا بهتر؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش