2777
2789
عنوان

دلتنگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 34 پست
رفتنی که خودش مقصر نبوده ماموریتی رفته ک شاید برگشتی توش نباشه هیچ راه ارتباطی هم نیس 😢

بلکه برگشت

انشالله هرچه سربعتر برمیگرده و توهم واسه این روزات میخندی

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
بستگی داره کی باشه

کسی که مرهم دردام بود رفت جایی که شاید هیچ برگشتی توش نباشه 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده

بدتر اینه ندونی تکلیف چیه؟

آیا دوستت داره یا نه؟

هی روزگار گاهی اوقات خوبه گاهی. اوقات نه.

یه رفتارهایی داره که فکر می کنی امیدی هست ولی یه وقت کلا نا امیدت می کنه😭

قلبم خیلی درد می کنه .

دیروز رو کلا زهرم کرد😔🖤

امیدوارم هیچکس مثل من نشه

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
بلکه برگشت انشالله هرچه سربعتر برمیگرده و توهم واسه این روزات میخندی

دیگه هیچ خبری ازش ندارم 😔

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
دیگه هیچ خبری ازش ندارم 😔

چندروزه رفته 

کجارفته

همسرته

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
باورت می شده همش گریه. چشام رو که می بندم جلوی چشممه🤦🏻‍♀️ قلبم از جا کنده میشه .شبا تا دیروقت دا ...

الهی قربونت من من درکت میکنم اون دوسم داشت ولی مجبور شد بره ماموریت هیچ دسترسی هم بهش ندارم شایدم برگشتی نباشه 💔💔💔

چندروزه رفته  کجارفته همسرته

تازه دیشب رفت میبنی چه زود دلم تنگ شد گفت حق نداری گریه کنی رفته جایی که برگشتش بت خداست 

آبجی بهم دعا کن 😔💔 احساس می کنم قلبم تیکه تیکه هست

قربون دلت ابجی جونم

چشم دعات میکنم

بهت حق میدم

دله منم آتیشه

ولی قضیه ی عشق نیست

الهی بحق حدیث کسا دلت اروم بگیره به هرچی بخوای برسی💕

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
تازه دیشب رفت میبنی چه زود دلم تنگ شد گفت حق نداری گریه کنی رفته جایی که برگشتش بت خداست 

بابا بس کن من فک. کردم چند ماهی میشه

انشالله برمیگرده من مطمئنم

بابا بس کن من فک. کردم چند ماهی میشه انشالله برمیگرده من مطمئنم

گفت تا چند ماه شاید نتونه زنگم بزنه سخته هر لحظه نگرانی مادرای شهدا چه کشیدن 😭

گفت تا چند ماه شاید نتونه زنگم بزنه سخته هر لحظه نگرانی نادرای شهدا چه کشیدن 😭

دعاش کن زیاد. 

براش ایه الکرسی بخون

نذر بده

قران رو ختم کن

خلاصه هر کاری

انشالله برگرده

دعاش کن زیاد.  براش ایه الکرسی بخون نذر بده قران رو ختم کن خلاصه هر کاری انشالله برگرده

چشم ممنونم ابجی 

چشم ممنونم ابجی 

قربونت

انشالله صحیح و سالم برمیگرده

چشم ممنونم ابجی 

مدافع حرم؟

الهی خوش به سعادتش🙏🏻

ان شاءالله که سالم و سلامت بر می گرده به حق بی بی حضرت زینب سلام الله علیه 💜

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
قربون دلت ابجی جونم چشم دعات میکنم بهت حق میدم دله منم آتیشه ولی قضیه ی عشق نیست الهی بحق حدیث ...

ممنون گلم❤️💚