00هیچکس00 مدیر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 156 عنوان عزراییل | مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 64 پست میدونستین عزراییل تو یک روز معادل 24 ساعت366 بار صورت شمارو میبینه 1400/01/14 | 21:04 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_____پاییز عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 1259 منم خداروتوسخت ترین شرایط دیدم ازاون خاب به بعد زندگیم عوض شددیدگاهم عوض شدخداقسمت همه بندگانش کنه&n ... خدا رو دیدین؟ تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم از اوج تا پروااااز۶۵۰ همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀 #پروازیم😎
00هیچکس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 156 فکر میکنم داره از احساسات زنانه سؤاستفاده میکنه منم فکر های زیادی میکنمخدا از دل بنده ها مطلع هستقضاوت کار خداست انشالله خدا خیر و برکت و سلامتی بده به شما و خانوادهدر پناه خدا باشید
آسمانهفتم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8391 خدا رو دیدین؟ برای هرکس تعریف کردم باورنکردولی دیدمش خیلی زندگیم تغیبرکردتازع فهمیدم خداچقدرحواسش بماهس وماغافلیم ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
آسمانهفتم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8391 منم فکر های زیادی میکنم خدا از دل بنده ها مطلع هست قضاوت کار خداست انشالله خدا خیر و برکت و ... خداکنه همینطورکه میگی انرژی مثبت میدی به همه واقعن حرفات درس وواقعی باشه وگرنه بخای خدای ناکرده ازخداسواستفاده کنی وای برتو ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
ملکه_____پاییز عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 1259 برای هرکس تعریف کردم باورنکردولی دیدمش خیلی زندگیم تغیبرکردتازع فهمیدم خداچقدرحواسش بماهس وماغافلیم& ... 🙃 تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم از اوج تا پروااااز۶۵۰ همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀 #پروازیم😎