2821
2789
خدا واقعا هست؟  این منکر شدن یعنی بی ایمانی خدا واقعا هست؟  میخوای بدونی؟  بزار ب ...

منم پدرم قبل از مرگش یه چیزایی میدید و میگفت واقعا جالب بود 

خیلی وقته به خدا رو آوردم ولی حس میکنم منو نمیبینه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم پدرم قبل از مرگش یه چیزایی میدید و میگفت واقعا جالب بود  خیلی وقته به خدا رو آوردم ولی حس ...

خدا تورو میبینه

یه سخن بزرگ از بزرگان نزد خدا هست

میگفت مثل مسافر زندگی کن

این زندگی و دنیارو مثل یه هتل ببین و بارت رو جمع کن واسه زندگی ابدی

اگه یکسری توضیحات راجب شب اول قبر بهت بگم متوجه همه چی میشی

استارتر مَرده، دارید همدیگه رو عزیزم خطاب میکنید

😐😐😐😐

نمیدونستم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

استارتر شما عزیز من نیستی 😐🤣🤣🤣🤣

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎
خدا تورو میبینه یه سخن بزرگ از بزرگان نزد خدا هست میگفت مثل مسافر زندگی کن این زندگی و دنیارو مثل ...

منم خداروتوسخت ترین شرایط دیدم ازاون خاب به بعد زندگیم عوض شددیدگاهم عوض شدخداقسمت همه بندگانش کنه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
فکر میکنم داره از احساسات زنانه سؤاستفاده میکنه

نمیدونم شاید ولی فک نکنم اینطوری باشه

به هر حال خودش میدونه 

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎
2790
2823
2791
2779
2792