2821
2789

دوستان استارتر آقا هستند

جناب استارتر،منظور کاربران شرح تجربه مرگتون هست نه اتفاقی که باعث این تجربه شده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چیزی ندیدم فقط یادمه داشتم بدن خودم رو نگاه میکردم و بابام داشت تو بیمارستان داد میزد همین طبق صح ...

ببینید مت سرچ کردم، کلی توضیح داده، همه مجتمع مسموم شده بودن؟

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزرائیل نمیترسه این همه آدم هرروز میاد زل میزنه بهمون😂😐

این دوستان حرف رو مسخره میکنن

منکر همه جا هست پیامبران هم منکر داشتن

ولی عزراییل خودش شخصا از تمام امور مرگ اطلاع داره و واقعا میبینه 

صحبت های حضرت سلیمان راجب حضرت عزراییل رو بخون

ایشون فرشته مقرب هستن و نمیشه یه مطلبی بدون سند یه جا درباره اش بنویسی و بری، چه خوب چه بد

دوست عزیز

من با بزرگان زیادی نشستم و هم صحبت شدم

صحبت های حضرت سلیمان در رابطه با حضرت عزراییل رو مطالعه بفرمایید 

فرشتگان مقرب بینهاییت بزرگ و قدرتمندن

آره اکثرا مسموم شده بودن چند نفر هم فوت میکنن مجتمع 64 واحدی

سم تو آب مجتمع ریخته بودن؟ درضمن خدا خواهرتونو رحمت کنه انشاءالله

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
سم تو آب مجتمع ریخته بودن؟ درضمن خدا خواهرتونو رحمت کنه انشاءالله

نه

یک عدد قرص برای یک هکتار زمین کشاورزی کافیه

300 بسته قرص رو در ساختمون گذاشته بودن گازش حتی ساختمون های اطرافم مسموم کرده بود

من تجربه مرگ و بازگشت به زندگی رو داشتم خواهرم که 7 سالش بود فوت شد ولی من برگشتم از اون روز تمام ...

خدا خواهر تو رحمت کنه عزیزم🖤

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎
نه یک عدد قرص برای یک هکتار زمین کشاورزی کافیه 300 بسته قرص رو در ساختمون گذاشته بودن گازش حتی ساخ ...

آه ای داد بیداد😔

بهم بگو خدا واقعا هست؟

خدا واقعا هست؟ 

این منکر شدن یعنی بی ایمانی

خدا واقعا هست؟ 

میخوای بدونی؟ 

بزار بهت بگم خدا انقدر قدرتمند و بزرگ و مهربانه

من روزی چهاربار به اون اتفاقات فکر میکنم و فقد ذکر لاحول و لا قوه الا بالله میگم

2790
2823
2791
2779
2792