2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

548 بازدید | 16 پست

سلام،

نمیدونم چرا اینجوری شد ...اصلا نمیدونم برای چی من؟؟منی که تازه دارم وارد سن جوونی میشم باید بیماری لاعلاج بگیرم...یه وقتایی دلم میگیره که چرا من؟؟مگه من چند سالمه؟من از بیماریم واقعا اذیتم...از وضعیتم متنفرم ...توی ریاضی تو کله مدرسه نفره یکمم ولی خب درست امتحانای نیمه ی اول دقیقا روز قبل از امتحان ریاضی حملات بیماری شروع میشه و دقیقا جمعه شب از بیمارستان مرخص میشم و امتحان ریاضی شنبه رو به معنای واقعی کلمه گند میزنم...اون موقع حس میکردم خدا بهم اصلا نگا نمیکنه ولی الان به این باور رسیدم ک واقعا نگفتم نمیکنه ... شایدم من دیوونه شدم ... با این وضع کرونا حس میکنم از قبل هم افسرده تر شدم بابام اصرار خاصی داری که بهم بگه من خوب میشم در حالی که خودشم میدونه بیماری من درمان نداره ...درکش نمیکنم ...واقعا چرا من؟☹

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیماریت چیه عزیزم؟

MSدارم

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم
میتونم بدونم مشکلتون چیه ؟

خب MS دارم

من کسی رو میشناسم ک بتونه درمانت کنه

من تا سوئد هم رفتم واسه ی بیماریم همشونم یه مشت قرص تحویلم دادن😒

من تا سوئد هم رفتم واسه ی بیماریم همشونم یه مشت قرص تحویلم دادن😒

من مامانم چهار سال بدترین بیماری پوستی رو گرفت،بهترین پروفسور های ایران نتونستن هیچ کاری براش بکنن آخرش گفتن خودت برو ببین چته

ولی این ی مغازه خیلی کوچیک داشت و طب اسلامی کار میکنه،اولش ک مامانم رفت گفتیم اینم یکیه مثه قبلیا،حتی میخواستیم داروهاشو بریزیم دور،اما خورد مامانم در عرض دو ماه کاملا خوب شد.

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
من مامانم چهار سال بدترین بیماری پوستی رو گرفت،بهترین پروفسور های ایران نتونستن هیچ کاری براش بکنن آ ...

فک  نکنم طب اسلامی برای بیماری های خود ایمنی مثل MS جواب داشته باشه 

فک  نکنم طب اسلامی برای بیماری های خود ایمنی مثل MS جواب داشته باشه

کسی رو داشتن ک مادرزاد راه رفتنش مشکل داشته با ‌واکر راه میرفته بعد دوره درمان دیگه خودش پیاده میرفته پیش این میومده

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

هرجور ک خودتون صلاح میدونید من فقط خواستم کمکی کرده باشم

من مامانم چهار سال بدترین بیماری پوستی رو گرفت،بهترین پروفسور های ایران نتونستن هیچ کاری براش بکنن آ ...

من تو تهران زندگی میکنم دقیقا این مغازه ک دربارش حرف زدی کجاس؟اینجا هم میرم منکه تا کارولیسنکا هم رفتم این جا هم روش

کسی رو داشتن ک مادرزاد راه رفتنش مشکل داشته با ‌واکر راه میرفته بعد دوره درمان دیگه خودش پیاده میرفت ...

شوخی میکنی؟

شوخی میکنی؟

نه جدی میگم

پدر بزرگ خودم نمیتونست دیگه زانوشو خم کنه اما الان تقریبا ایستاده نماز میخونه

تهران نیست متاسفانه شماله

اما باهاش تماس بگیری اگر حجامت نداشته باشی احتیاجی نداره بری پیشش خودش پست میکنه برات

نه جدی میگم پدر بزرگ خودم نمیتونست دیگه زانوشو خم کنه اما الان تقریبا ایستاده نماز میخونه تهران نی ...

اگه میشه یه آدرس دقیق بهم بده ؟کجای شماله دقیقا ؟شمارش و از اینجور چیزا