2777
2789
عزیزم من بهتون توصیه میکنم اگر احساس افسردگی دارین روان درمانی کنید خوردن دارو فقط مسکن موقته

خیییلی زود اعصبی میشم میخوام بادارو درمان کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش های کنترل خشم رو یاد بگیرید دارو فقط بی حس و بیحالت میکنه

نمیدونم چجوری اینکارو کنم کلا ادم بهونه گیری شدم همش منتظر یه چیزیم که کلا قاطی کنم اروم نیسم همسرمم ازاین موضوع خیلی ناراحته کلا ازم سرد شده 

نمیدونم چجوری اینکارو کنم کلا ادم بهونه گیری شدم همش منتظر یه چیزیم که کلا قاطی کنم اروم نیسم همسرمم ...

چند سالتونه؟چه وقت هایی بیشتر عصبی میشین؟ حتما یه چیزی داره ناراحتتون میکنه اون علت رو باید پیدا کرد

چند سالتونه؟چه وقت هایی بیشتر عصبی میشین؟ حتما یه چیزی داره ناراحتتون میکنه اون علت رو باید پیدا کرد

۲۴سالمه میدونی اصلا گذشت ندارم نمیتونم چیزیو فراموش کنم مثلا همسرم کوچیکترین اشتباهی میکنه همش میکوبم توسرش دس خودمم نیس همش استرس دارم اشتها ندارم اصلا ریختم بهم 

۲۴سالمه میدونی اصلا گذشت ندارم نمیتونم چیزیو فراموش کنم مثلا همسرم کوچیکترین اشتباهی میکنه همش میکوب ...

یعنی اتفاقات رو بارها مرور میکنی.به خودت اجازه نده بیشتر از یه بار به یه موضوع و مشکل فکر کنی.سعی کن برداشتهات در مورد ادم ها و رفتارهاشون کمی منصفانه تر و حتی خوش بینانه تر باشه. برداشت هاتو بنویس از رفتار ادم ها و بعد برداشت ملایم تر رو زیرش بنویس...اروم اروم شخصیتت تغییر میکنه و خوش بین تر میشی.تو نت سرچ کن خطاهای شناختی.در موردش بخون خیلی چیزها دستگیرت میشه

یعنی اتفاقات رو بارها مرور میکنی.به خودت اجازه نده بیشتر از یه بار به یه موضوع و مشکل فکر کنی.سعی کن ...

نمیدونم چجوری زندگیمو درس کنم انقد باهمسرم بحث کردم هیچ حرمتی بینمون نمونده و ازهم سرد شدیم من دوس دارم زندگیمو درس کنم ولی این خشمم اجازه نمیده

نمیدونم چجوری زندگیمو درس کنم انقد باهمسرم بحث کردم هیچ حرمتی بینمون نمونده و ازهم سرد شدیم من دوس د ...

پیش یه زوج درمانگر برو .گره های ذهنیتو باز کنه از نو زندگی و محبت بینتون بسازه

زوج درمانگر متوجه نشدم دقیقا کیه روانشناس منظورته

روانشناسی هست که به صورت تخصصی رفته دوره های زوج درمانگری دیده.میدونه چطور زخم های گذشته رو باز کنه و ترمیم کنه.

زوج درمانگر متوجه نشدم دقیقا کیه روانشناس منظورته

بخدا داغون شدم انقد ک استرس دارم انقد کم غذا شدم روز به روز دارم لاغر تر میشم همش فکر وخیال بیخودی تو ذهنم ولم نمیکنن شبا گاهی خوابای بد میبینم خواب میبینم همسرم ولم کرده 

روانشناسی هست که به صورت تخصصی رفته دوره های زوج درمانگری دیده.میدونه چطور زخم های گذشته رو باز کنه ...

اهان حالا از کجا بفهمم ک دوره زوج درمانگری دیده و برم پیشش چون کلی روانشناس هس