2777
2789

توروخدا هر راهی دارید بگید ریزش موهام قطع بشه

موهامو پارسال کراتین کردم

بینیمم عمل کردم بعده بیهوشی دیگه ریزشم قطع نمیشه

راهی بگید قطع بشه مویی برام نموند بخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کراتین کردن موها افتضاح ترین کاریه که میشه برای موها انجام داد راه حلش اول ازمایشه بعدش دکتر و مشاوره برای مزوتراپی و علت ریزشه یا پی ار پی هم انجام میدن اصلا نرین ارایشگاها و کراتین و ...اینا به خدا سمه فقط دکتر برین برای موها حتی ویتامینه هم با ریسک انجام میدن بعضیا

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   

بدون مشورت دکتر هیچ قرصی مصرف نکن اصلا و ابدا عوارض داره 

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   

عزیزم شامپو سبغ بگیر ریزش موهارو ب مرور کم میکنه، کلا خیلی خوبه شامپو گیاهیه، منم ریزش داشتم جدیدا گرفتم دارم استفاده میکنم راضیم

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...                        
عزیزم شامپو سبغ بگیر ریزش موهارو ب مرور کم میکنه، کلا خیلی خوبه شامپو گیاهیه، منم ریزش داشتم جدیدا گ ...

از کجا بگیرم؟

من شونه سیاهه سیاه میشه تازه با دست میکشم کلی میاد

قطع میکنه یا کم!

كپسول هيرويت با قرص بيوتين بگير هر شب بخور عاليهه مزو مو هم عالي جواب ميدع براي ريزش

میسه بدون نظر دنسخه دکتر خرید 

من بعدزایمان ریزش شدید گرفتم همه سر و رو و زندگیم مو شده واقعا عصه ام گرفته دارم گچل میشم مکملم میخورم ولی...