من مجردم و شاغل، یکسالہ با کسی آشنا شدہ بودم، چند شب پیش از طریق لایو یہ اقوامشون فھمیدم عروسیشہ و پنج ماہ پیش عقد کردہ، ھمون موقع فرو ریختم، دو ھفتہ قبلش با ھم رستوران بودیم و چقدر باھام مھربون بود، تولدش بود براش کادو گرفتہ بودم، آخہ یہ آدم چقدر میتونہ پست باشہ، اون دو تا طلاق ھم داستہ و قطعا این بار تو انتخابش خیلی دقت کردہ و الان با دختری کہ ازدواج کردہ خوشبختن و من اینجا نشستم اشک میریزم، من خیلی خیلی بھش کمک کردم کلی مشکلات مالی داشت بھش پول قرض دادم، ولی این حقم نبود،تا مشکلاتش حل شد و پولدار شد رفت سراغ یکی دیگہ،تو این یہ سال تا دعوا میشد عصبی میشد فحش میداد ، حتی فحشای ناجور،خودش ھم وقتی بھش گفتم چرا باھام اینطور کردی گفت ما خوشبختیم برو دنبال زندگیت، میدونم تاوانی پس نمیدہ، و خوشبخت و موفقہ
از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسختترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟ گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞 به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃. بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن هستش 🤗🤗🤗
خبر ندارم...فقط در همین حد میدونم ک هنوزم ک هنوزه کلی دوست دختر داره و حتی با دوست دختراشم رابطه داره...تازه چندوقت پیش به گوش من رسید ک گفته بود به من بگن باز باهم باشیم چ اشکالی داره شوهر تو ک تا شب سرکاره زن منم خونه ست...حالم ازش بهم میخوره ینی
السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
چ آدم لجنی.. اینا هیچوقت آدم نمیشن منم یکیشو داشتم خدا رو شکر خودش رفت شرشم کم شد
واقعا ادم پست و لجنی بود....اون موقع ک من باهاش دوست بودم ۱۵سالم بود و مث احمقا دوسش داشتم ولی الان حالم از بهش میخوره...شوهرم بهترین مرد دنیاست..کل روز و شبو هم ک سرکار باشه هیچوقت هیچوقت فکر خیانت ب سرم نمیزنه
السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید