2777
2789
عنوان

اردو مدرسه😁

2404 بازدید | 32 پست

سال های پیش  بچه های دبیرستانی رو کجا میبردن مدرسه ها با هم فرق داشت؟

مثلا تیزهوشانی ها بهرت از دولتی بود ؟

و کجا میبردن؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه تیزهوشان اردوهاش خیلی خوب بود به نسبت

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

وای خدا یادش بخیر

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
خو مگه کجا میبردن؟

اردوی خارج از شهر

شهرستان های اطراف مثلا جاهای دیدنی داشت

کلا فرق داشت من که باهاشون نرفتم بگم همه رو😂

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

😎😍خیلیییی خوب بود

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

ما نمونه بودیم

مشهد یکبار در سال میتونستی بری

درطول سال هم پارک ارم ، مرقد امام و از اینجورجاها

البته من در دهه هشتاد رفتم دبیرستان

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

اردوی خارج از شهر شهرستان های اطراف مثلا جاهای دیدنی داشت کلا فرق داشت من که باهاشون نرفتم بگم همه ...

نمونه چی اونم قبلنا بهتر از دولتی بود؟😕

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
نمونه چی اونم قبلنا بهتر از دولتی بود؟😕

نمی دونم این و واقعا

اردو این قدر مهمه؟