2789
عنوان

اردو مدرسه😁

2424 بازدید | 32 پست

سال های پیش  بچه های دبیرستانی رو کجا میبردن مدرسه ها با هم فرق داشت؟

مثلا تیزهوشانی ها بهرت از دولتی بود ؟

و کجا میبردن؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مدرسه تیزهوشان اردوهاش خیلی خوب بود به نسبت

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

وای خدا یادش بخیر

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
خو مگه کجا میبردن؟

اردوی خارج از شهر

شهرستان های اطراف مثلا جاهای دیدنی داشت

کلا فرق داشت من که باهاشون نرفتم بگم همه رو😂

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

😎😍خیلیییی خوب بود

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

ما نمونه بودیم

مشهد یکبار در سال میتونستی بری

درطول سال هم پارک ارم ، مرقد امام و از اینجورجاها

البته من در دهه هشتاد رفتم دبیرستان

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

اردوی خارج از شهر شهرستان های اطراف مثلا جاهای دیدنی داشت کلا فرق داشت من که باهاشون نرفتم بگم همه ...

نمونه چی اونم قبلنا بهتر از دولتی بود؟😕

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
نمونه چی اونم قبلنا بهتر از دولتی بود؟😕

نمی دونم این و واقعا

اردو این قدر مهمه؟