2777
2789
عنوان

اردو مدرسه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2459 بازدید | 32 پست
ما نمونه بودیم مشهد یکبار در سال میتونستی بری درطول سال هم پارک ارم ، مرقد امام و از اینجورجاها ا ...

وایییی چه خوب تیزهوشانی هارم این جاها میبردن؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
چ مدرسه ای بودی کجا بردنت؟

شاهد بودم سینمابردن باغ بردن اردو تو خود مدرسه گذاشتن کانون پرورش فکری و هنرستان و پارک بردن 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا همه مدرسه ها پارک بانوان رو میبرن حتما  اگرم خیلی بخوان حال بدن اردو خارج از شهر میبرن& ...

بله معمولا پارک بانوان میبرن شهربازی هم میبرن

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

ما که شانس نداریم امسال میریم دبیرستان کرونا هست هیجا نمیبرن مارو😑😭

ما نمونه بودیم مشهد یکبار در سال میتونستی بری درطول سال هم پارک ارم ، مرقد امام و از اینجورجاها ا ...

😮😍😍

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
ما که شانس نداریم امسال میریم دبیرستان کرونا هست هیجا نمیبرن مارو😑😭

😂😂🙂ای جانم غصه نخور😊😚

من مدسه دولتی بودم راهنمایی که بودیم مدرسمون بردمشهد البته تعداده بچه هایی که رفتن کم بودتوی کلاس مادونفررفتن هزینش زیادبود

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره

اصن به گذشته فکر میکنم یه جوری میشممم 

به لطف این کرونا ،همش انگاری خواب بودههه 

الان دارم با خودم فکر میکنم واااای یه روزگاری ما شهربازی میرفتییییم 😂

وایییی چه خوب تیزهوشانی هارم این جاها میبردن؟

اونا رو میبردن کیش مسابقه ما هم می‌رفتیم مشهد نبات می‌خریدیم و میومدیم😅

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

وایییییئ خوش بحالتون من امسال میرم دهم دیگه منو هیجا نمیبرن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شاهد بودم سینمابردن باغ بردن اردو تو خود مدرسه گذاشتن کانون پرورش فکری و هنرستان و پارک بردن 

من دولتی بودم دبیرستان سینمابردن اسم فیلمه هم سلام بمبءی بودش تازه یه بارم بردن سینماهمون دبیرستان شاهزاده روم روگذاشتن یعنیامادبیرستانیابابچه ابتداییاداخل سینمااینوتماشامیکردیم

واقعاواسه چه مسابقه ای خوش به حالشون

واقعاواسه چه مسابقه ای خوش به حالشون

مسابقات علمی بود اون‌موقع‌ها زیست فناوری و اینا تازه مد شده بود

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

من دولتی بودم دبیرستان سینمابردن اسم فیلمه هم سلام بمبءی بودش تازه یه بارم بردن سینماهمون دبیرستان ش ...

مارو فقط سال دهم و یازدهم بردن دوازدهم هیجا نبردن گفتن وقتتونو بزارین پای تست و کتاب 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎