2777
2789
عنوان

یک هفته تاخیر پریودی،باردارم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌خوام برم آزمایش خون می‌دونم جوابش منفی میشه بعد ببرم مستقیم برای دکترم.

چرا ایقد ناامیدی 

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
خدا کنه. اما خیلی ناامیدم.

فقط میدونم ک‌بیخیال باش ن اینکه بازبون بیخیال باشیا کلا بهش فک نکن خیلی سخته ولی مطمانم جواب میگیری من بابیخیالی و معجزه باردارم

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 
همه چیم منفیه عزیزم چطور باردار باشم نه فدات شم اتفاقا اینبار بیخیال تر بود اما علائم بشدت بروز ک ...

اگه علائمی شدیده احتمالش هست.بعضیا بتاشون دیر بالا می‌ره

فقط میدونم ک‌بیخیال باش ن اینکه بازبون بیخیال باشیا کلا بهش فک نکن خیلی سخته ولی مطمانم جواب میگیری ...

شما بارداری الان؟تبریک میگم عزیزم

چطور بود اقدام؟؟

یک سال و هفت ماه اقدامم همش جواب منفی میگیرم. با خودم میگم شاید هیچ وقت مادر نشم

ن عزیزم ناامید نباش جاری من بعد ۴ سال حامله شد کلا ناامید بود حتی داروهاش قط کرد گفت نمیخورم همون ماه حامله شد

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
شما بارداری الان؟تبریک میگم عزیزم چطور بود اقدام؟؟

من ۱ سال و ۸ ماه اقدام بودم دقیقا این ماه ک خودمو زدم ب بیخیالی گرفت قرار بود برج ۲ بریم ازمایش بدیم مشکل ازشوهرم بود ک نتیجه نهاییو بگن یا میکرو یا باداروهایی ک داد ای یو ای 

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 
من ۱ سال و ۸ ماه اقدام بودم دقیقا این ماه ک خودمو زدم ب بیخیالی گرفت قرار بود برج ۲ بریم ازمایش بدیم ...

وای چقدر خوب عزیزم تبریک میگم.شرایطتت تقریبا مثل منه.

شما پریودات منظم بود؟؟

ن عزیزم ناامید نباش جاری من بعد ۴ سال حامله شد کلا ناامید بود حتی داروهاش قط کرد گفت نمیخورم همون ما ...

آره فکرکنم واقعا بی‌خیالی جواب میده.استرس اصلا خوب نیست.

باید یه راهی پیدا کنم براش

آره فکرکنم واقعا بی‌خیالی جواب میده.استرس اصلا خوب نیست. باید یه راهی پیدا کنم براش

اره استرس نداشته باش اصلا کلا حساب کن مجردی و تو فکر بارداری نباش