2777
2789
عنوان

یک هفته تاخیر پریودی،باردارم؟؟؟

733 بازدید | 30 پست

سلام دوستان.

لطفا هرکی تجربه داره کمک کنه.

من یک سال و خورده ای میشه اقدامم اما خبری نیست که نیست.

اسفند ماه قرص مصرف کردم روز سیزده فولی ۲۳ و۲۴ داشتم.روز شونزده ۲۳ آزاد شده بود.۲۴ کیست شده بود.

یه هفته بعد از تخمک گذاری بی بی منفی بود.

الانم هفته روزه پربودن عقب افتاده اما از ترس بی بی منفی تست نمی‌زنم

دو هفته دیگه صبر کن عزیزم بعد بی بی چک بزن 

ان‌ شاءالله که باردار باشی ولی تا ۱۵ روز احتمال غیر بارداری هست 

پرستویی‌ که مقصد را درکوچ می بیند ، از ویرانی لانه اش نمی هراسد ...

احتمالا باشی عزیزم بی بی بزن الان دیگه معلوم میشه

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو هفته دیگه صبر کن عزیزم بعد بی بی چک بزن  ان‌ شاءالله که باردار باشی ولی تا ۱۵ روز احتمال غی ...

خدا کنه.آخه قبلام شده عقب انداختم بخاطر همین اینسری ام چشمم آب نمی‌خوره

خیلی میترسم از جواب منفی.همیشه منفی

خب بالاخره ک چی عزیزم باید بزنی ببینی چیه

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
من یکعدد تاخیر خورده 19روزه هستم با پنج تا بی بی چک منفی  و ازمایش منفی همراه با علائم زیاد ...

تاخیر بخاطر استرسم میشه عزیزم.

و علائم احتمال تلقینم داره.

منم مثل خودتون همیشه علائم دارم.

اما ایشالا شما بارداری 

نگفتم که عزیزم باردارم فقط اعلام کردم نه بابا مگه تو خواب ببینیم بارداری رو

منم سوالی پرسیدم

گفتم یعنی همچین امکانی وجود داره که ازمایش هم اشتباه کنه

چرا عزیزم؟؟ایشالله هرچی صلاحته اتفاق بیافته

تاخیر بخاطر استرسم میشه عزیزم. و علائم احتمال تلقینم داره. منم مثل خودتون همیشه علائم دارم. اما ا ...

همه چیم منفیه عزیزم

چطور باردار باشم

نه فدات شم اتفاقا اینبار بیخیال تر بود

اما علائم بشدت بروز کرده

ولی چه فایده همه چی منفیه