2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی همیشه خوب باشی گلم ممنونم قاداسی 🙏💛❤️🤗😍🌹

😍باشیوا دولانام😘❤❤

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
😒آبرو بردن یک بنده خدااینجا آدم مریض مث خوداسی پیدامیشن ک راه حل بدن چراباید آبروی یکی بریزه چشات ...

چشمام بازه خداروشکر ولی با دید سالم نگاه میکنم

استارتر اگر بخواد این کارو بکنه به حرف کسی گوش نمیده همینطور که مطمعنم الان هیچ کدوم از این حرفا به هیچ جاش نیس

درست دیدن بهتر از هرچیزیو دیدنه

😍باشیوا دولانام😘❤❤

خدانکنه قشنگم زنده باشی عزیزدلم 🤗😍🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
الان این تاپیک مشکلش چیه که نی نی یارو صدا میکنی عزیزم؟ کنجکاوم بدونم چرا برای هر چیز مسخره ای باید ...

این خانم میخواد پربازدید بشه آخه وگرنه تا الان قفل کرده بود تاپیکو

بزرگترین دشمن زنان، زنان احمق هستند🕊️

توبگی یانگی بدہ میشی چون عروسی،گذشت زمان خودش کارشیطانی رولومیدہ وآبروش میرہ،فرقش اینہ عروس باشہ طلاقش میدن،دخترشون باشہ روشومیپوشونن وانگارنہ انگار😏

وخدایی که بشددددت کافیست❣
🙂🙂🙂🙂🙂🙂😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

چی شده ؟

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
چشمام بازه خداروشکر ولی با دید سالم نگاه میکنم استارتر اگر بخواد این کارو بکنه به حرف کسی گوش نمیده ...

خودش ی مرد متاهل دوس داره اومده واس خاهرشوهر نظرمیدن ک چطورآبرو ببر

ریپلای_نزنین#  

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
دید خوبی نیست چون اخلاقیات و ارزش های فرهنگی و مذهبی زیر پا گذاشته می شه و از دید عرف ارتباط یک دختر ...

نمیدونم شایدم شما درست میگین

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم