و یعنی اون قهر کرده و ۷ روزه کلا حرف نزدیم من بهش پی ام هم دادم جواب نداده پیجشم دستمه نگاه که میکنم میبینم جواب هیچ کدوم از پی ام هایی که بهش اومده رو نداده از ی طرفم هر روز ی بار فقط میاد انستا در حد چند ثانیه حتی ی استوری هم سین نمیکنه و بلافاصله میره البته پیج منم دست اونه هر سری لوگ این میشه تو پیجش پیج منم میاد من واقعا نمیدونم این ادم منو ترک کرده ؟ یا از دستم اونقدر ناراحته که هنوزم میخواد قهر باشه 🤦🏻♀️ کمکم کنین 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
اوففف همه ی راه ها هم بسته شده برات اگه خیلی دوسش داری و حس می کنی که اونم خیلی دوستت داره زود زود زنگ بزن جواب نداد اونقدر زنگ بزن که دیوونه بشه جوابت و بده😂
اگه پسری دختری رو بخواد باید برای رسیدن بهش تلاش کنه.مسئولیتش رو بپذیره و بره خاستگاری و ...
چرا مفت و مجانی باهاشون دوست میشید و احساساتتون رو خرجشون میکنید؟
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂