2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تو شهر های مختلفیم الان نمیتونم برم ببینمش  ۲۰

اوففف همه ی راه ها هم بسته شده برات اگه خیلی دوسش داری و حس می کنی که اونم خیلی دوستت داره زود زود زنگ بزن جواب نداد اونقدر زنگ بزن که دیوونه بشه جوابت و بده😂

اوففف همه ی راه ها هم بسته شده برات اگه خیلی دوسش داری و حس می کنی که اونم خیلی دوستت داره زود زود ز ...

این کارو کردم 

میدونین شدیدا ادم مغروریه و عصبانیه حتی شده تو خونشون روز ها با مامانش اینا قهر میکنه 

بنظرتون من بی محلی کنم نگران بشه بیاد؟

این کارو کردم  میدونین شدیدا ادم مغروریه و عصبانیه حتی شده تو خونشون روز ها با مامانش اینا قهر ...

اره اینم هست تو هم کمتر برو اینیستا پست و استوری نزار و دیگه بهش پیام نده شاید جواب داد 

بی خیال

من اصلا با دوست پسر موافق نیستم.

به نظرم ارزش یک دختر خیلی بیشتر از اینهاست.

اگه پسری دختری رو بخواد باید برای رسیدن بهش تلاش کنه.مسئولیتش رو بپذیره و بره خاستگاری و ...

چرا مفت و مجانی باهاشون دوست میشید و احساساتتون رو خرجشون میکنید؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
تو مطمئنی تو اینیستا اکانت دیگه ای نداره؟

اره مطمئنم چون اولا ادم خرابی نیس ثانیه خیلی شک کرده بودم که یهو اکانت دیگه داشته باشه خیلی پیگیزی کردم دیدم نیست 

تو مطمئنی تو اینیستا اکانت دیگه ای نداره؟

ذاتا خونشون جوریه اینترنت خیلی ضعیفه حتی انتن هم خیلی بده واس همون خیلی وقتا زنگ میزنم میبینم مثلا دردسترس نیست ی شماره دیگه هم داره که اون شماررم دارم اما اون شماره جز تلگرام هیچی نداره واتس اپم نداره تلگرامش سالی یه بار ان میشه