2777
2789
عنوان

قهر

153 بازدید | 28 پست

من یا دوست پسرم ۱۱ روزه قهریم 

و یعنی اون قهر کرده و ۷ روزه کلا حرف نزدیم من بهش پی ام هم دادم جواب نداده پیجشم دستمه نگاه که میکنم میبینم جواب هیچ کدوم از پی ام هایی که بهش اومده رو نداده از ی طرفم هر روز ی بار فقط میاد انستا در حد چند ثانیه حتی ی استوری هم سین نمیکنه و بلافاصله میره البته پیج منم دست اونه هر سری لوگ این میشه تو پیجش پیج منم میاد من واقعا نمیدونم این ادم منو ترک کرده ؟ یا از دستم اونقدر ناراحته که هنوزم میخواد قهر باشه 🤦🏻‍♀️ کمکم کنین 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

می خواد نازش و بخری فکر کنم

آره احتمالا..

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهره نازشو بخر😐😂❤

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
قهره نازشو بخر😐😂❤

اخه من پی ام میدم جواب نمیده چطوری نازشو بخرم دوستاشم پی ام دادن خواهرش پی ام داده اصلا جواب نداده به هیچکی اصلا انلاین که میشه زود اف میشه

اخه من پی ام میدم جواب نمیده چطوری نازشو بخرم دوستاشم پی ام دادن خواهرش پی ام داده اصلا جواب نداده ب ...

زنگ بزن بهش برو ببینش

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
پس چرا نمیگه؟ و چرا نمیره از پیجم 

ببین یچی بگم یه ارتباط بگیر همینو بپرس نهایت یه نازکشی ثابت باید بذاری اون بیاد اون نباید اروم بگیره ارتباط بگیره...

زیاد نازشونکش

فقط یک درصد فرض کن شاید وابستت کرده برای سواستفاده... 

عیبی نداره بهش یه زنگ بزن از دلش دربیار و معذرت خواهی کن اگه دوسش داری  راستی چند وقته باهم دو ...

جواب نمیده که جواب هیچکسو نمیده انگار رفته تو دپرسیون حس میکنم خیلی درگیره مشکلاشه