2777
2789
عنوان

هرکس لک صورت داره بیاد زود

2819 بازدید | 11 پست

من بعد زایمانم 9 ماه بعدش صورتم یهو لک اورده حالا از شیردهی بود که هورمونی یا کبدم نمیدونم بعد از یکسال تو نی نی سایت خوندم یکی گفته بود صابون ویرگو پیگمنتا   استفاده کرده بهتر شده منم از دیجی کالا گرفتم دو هفته شب و روز دو نوبت زدم پوست صورت را خشک میکنه بعدش از روغن شترمرغ استفاده میکنم یا هر کرم یا آبرسانی باشه میتونید فقط چرب کنید من دو طرف گونه ها اندازه کف شده قهوه ایی بود لک ها الان خداروشکر کمرنگ شده دلم نیومده نگم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن شترمرغ بشدت پوستو سیاه میکنه

نه من سالها پیش میزدم برعکس سفید و شفاف میکرد خود روغن شترمرغم لک میبره ولی زمانبرده .من دوستام زدن صورتشون شفاف میشد شاید روغنش اصل نبوده

برو تو دیجی کالا نظر کاربرا رو که استفاده کردن و بخون خیلی بهت کمک میکنه ، ولی در کل صابون اصن برای پوست خوب نیس ph پوست و بهم میریزه ، برو دکتر به لابه بردار مناسب بهت بده یا از سرم های ویتامین c استفاده کن