2777
2789
ممنون گلم❤ بعضیاش  درست بود ،واقعا عالی بود 👏👏👏 این توانایی رو خدادادی داشتید یا  این ...

خواهش میکنم عزیزم✨

نه والا گلم من تمرین خاصی نداشتم....فکر میکنم خدا دادی هست

خیلی خوبه. ولی این حسیه که خودتون دارید و باید امتحانش کنین مثلا چند نفرو انتخاب کنین و چیزایی که در ...

زیاد متوجه نشدم

خیلی پیچیده توضیح داده بودید🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر😁 من اطرافت توی حالت افسردگی حال بد می بینم منتظر خبری یا اتفاقی از جانب یک شخص مذکری

اینم درستع..ایول دختر ایول😍

نظرت درمورد عشقم چیع؟؟نمیخوام اذیتت کنم ها.اگ دوس نداری اصلا ج ندع

زیاد متوجه نشدم خیلی پیچیده توضیح داده بودید🤦🏻‍♀️

نه سخت نیست. شما حستون از چند نفرو روی چندتا کاغذ می نویسید و اونا برگه رو میخونن و میگن این برگه منه! تموم

برای یادگیری اینجام. کمک کردن به دیگران هم خوشحالم میکنه.

استارتر جان لطفا اینم بگو من با کسی قراره وارد رابطه میشم به زودی یا نه مرسی😂😁

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️
اینم درستع..ایول دختر ایول😍 نظرت درمورد عشقم چیع؟؟نمیخوام اذیتت کنم ها.اگ دوس نداری اصلا ج ندع

😁🌺مرسی

نه گلم فعلا اوکیم.....بهت فکر میکنه اما کم....شاید دو الی سه هفته دیگه یک پیام عادی از طرفش داشته باشی

نه سخت نیست. شما حستون از چند نفرو روی چندتا کاغذ می نویسید و اونا برگه رو میخونن و میگن این برگه من ...

اها بعد از این که نوشتم

برگه هر کسی رو بدم دستش یا نه مثلا هر کسی یک برگه برداره؟

باید شرکت کننده ها غریبه باشن؟

خواهش میکنم عزیزم✨ نه والا گلم من تمرین خاصی نداشتم....فکر میکنم خدا دادی هست

چه خوب خوش به حالتون ، ی سوال حستون به اینکه طرف رو از نزدیک ببینید یا اینکه به این شکل مجازی باشه فرقی هم مبکنه ؟ منظورم بیشتر یا کمتر شدن حستونه 

اخه الان نه صدایی نه عکس کامل و  واضحی نه چیزی از ما دارید و حدس زدید ! خیلی سخت و عجیب بنظر میاد 

فمنیست. 
خواهش میکنم گل😂🧡

من به حس ششم ولی واقعا اعتقاد دارم مامانم همیشه حساش خیلی خیلی قوی ایه ما به شوخی بهش میگیم نوه نوسترداموسی😂😂😂خلاصه که لذت ببرید از این آپشن جذاب

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️