سلام عزیزان تو رو خدا بیایید نظر واقعیتینو بگید من دیگه دارم دیوونه میشم دو تا خواستگار من چسبیدن به ۱۴ سکه و من با هر کدوم یه جور به مشکل خوردم و جور در نیومدیم...و تموم شد...موقعیت هر رو خوب بود ولی واقعا سر مهریه کنار نیومدن با من...واقعا شک میکنم به مردایی که اینجوری قفلی میزنن به مهریه ۱۴ سکه...یعنی اشتباهه به نظرتون ؟؟
من خودم دختر دارم درسته که مهریه ضمانت خوشلختی رو نمیکنه ولی پشتوانه یک زن هست اگر به بن بست خورد تو زندگیش تا بلکن بتونه با اون زخمها شو کنی مرحم کنه خودم هیچ وقت با چهارده تا مپافق نیستم زیر 500تا هم قبول نمیکنم
تو این ایران زیر بار مهریه کمنرید همینجوری هن پروان و خیانت میکنن و همه حقوق به نفعشونه مهریه هم کم؟؟؟؟؟درستخ ضمانت خوشبختی نیس اما حداقل تاوانی که مردان بد باید بدن اینم بگم دختر خونه خراب کن هم داریما که چشمش دنبال مهریه اس اونم باید مواظب بود چون بالاخره همه داداش دارن فامیل مردی دارن که عزیزشونه هر دوطرف اگه نااهل باشن خطرناکه ولی اونیکی که خیلی کم میخاد بندازه هم قابل اعتماد نیس
من گفتم ۷۲ تا خیلی منطقیه تازه من ۱۱ سال ازش کوچیکترم
یه مشکلی هست به اسم اختلال شخصیت وسواسی، این افراد بسیار سخت ، غیر قابل انعطاف، خسیس و ایده آل گرا هستن ، توی کار بسیار مقید مقرراتی و از نظر اخلاقی خیلی مقید هستن، حالا که میگید علاوه بر کوتاه نیومدن سر مهریه 11سال هم بزرگترن ، احتمالش هست که ایشون مبتلا به این مشکل باشن ، چون دنبال ایدآل ها هستن ، خودشون معمولا تو سن بالا ازدواج میکنن، اهل احساسات و عواطف به خرج دادن هم نیستن، اگه دوباره پیداش شد برید پیش مشاور و تست شخصیت ازش بگیرید
تو این ایران زیر بار مهریه کمنرید همینجوری هن پروان و خیانت میکنن و همه حقوق به نفعشونه مهریه هم کم ...
بله من اصلا دنبال مهریه اینطور مسایل نیستم من دنیال یه زندگی سالم هستم ولی اون میخواد هر کاری دلش میخواد بکنه منم لال لال باشم همش منتشو بکشم از درد طلاق چون واسه اون راحته میگه نمیخوایی به سلامت این منم که آسیب میبینم...
یه مشکلی هست به اسم اختلال شخصیت وسواسی، این افراد بسیار سخت ، غیر قابل انعطاف، خسیس و ایده آل ...
بله ایشون خودخواه هستن و کلا جوریه که میگه حرف حرف من شغلش اطلاعاتی همش گیر میده به گذشته من و هرروز به یه چیز گیر میده شرطش هم ۱۴ سکه کل جهاز هم من بخرم...واقعا همچین شوهر نباشم میخوام چیکار