2777
2789
عنوان

مهریه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 4201 بازدید | 53 پست

من خودم دختر دارم درسته که مهریه ضمانت خوشلختی رو نمیکنه ولی پشتوانه یک زن هست اگر به بن بست خورد تو زندگیش تا بلکن بتونه با اون زخمها شو کنی مرحم کنه خودم هیچ وقت با چهارده تا مپافق نیستم زیر 500تا هم قبول نمیکنم 

لطفا حسود نباشیم
چهارده تا سکه یا کمتر مهریه میخوان بدن اونوقت توقع جهیزیه چهارصد میلیونی هم دارن که پدر دختر باید نق ...

دقیقا آفرین من پاشم با ۲۰۰ میلیون جهاز برم اقا خوشش نیومد اون ۱۴ تا رو هم نمیده میگه به سلامت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی چون با اینجور آدما سخته زندگی

وای یه چیزایی میگفت ادم شکاک و بد دل در صورتی ادم ۱۴ تا قبول میکنه که مثل دو تا رفیق باشن نه که اون با اون اخلاق گند بیاد کنار من پدرمو دربیاره

من خودم دختر دارم درسته که مهریه ضمانت خوشلختی رو نمیکنه ولی پشتوانه یک زن هست اگر به بن بست خورد تو ...

بله درسته ایشون راحت میتونه منو سر هر چیزی از زندگیش حذف کنه هیچ شرطی با ۱۴ تا سکه 

تو این ایران زیر بار مهریه کم‌نرید همینجوری هن پروان و خیانت میکنن و همه حقوق به نفعشونه مهریه هم کم؟؟؟؟؟درستخ ضمانت خوشبختی نیس اما حداقل تاوانی که مردان بد باید بدن اینم بگم دختر خونه خراب کن هم داریما که چشمش دنبال مهریه اس اونم باید مواظب بود چون بالاخره همه داداش دارن فامیل مردی دارن که عزیزشونه هر دوطرف اگه نااهل باشن خطرناکه ولی اونیکی که خیلی کم میخاد بندازه هم قابل اعتماد نیس 

من گفتم ۷۲ تا خیلی منطقیه تازه من ۱۱ سال ازش کوچیکترم

یه مشکلی هست به اسم اختلال شخصیت وسواسی، این افراد بسیار سخت ، غیر قابل انعطاف،  خسیس و ایده آل گرا  هستن ، توی کار بسیار مقید مقرراتی و از نظر اخلاقی خیلی مقید هستن، حالا که میگید علاوه بر کوتاه نیومدن سر مهریه 11سال هم بزرگترن ، احتمالش هست که ایشون مبتلا به این مشکل باشن ، چون دنبال ایدآل ها هستن ، خودشون معمولا تو سن بالا ازدواج میکنن، اهل احساسات و عواطف به خرج دادن هم نیستن، اگه دوباره پیداش شد برید پیش مشاور و تست شخصیت ازش بگیرید 

تو این ایران زیر بار مهریه کم‌نرید همینجوری هن پروان و خیانت میکنن و همه حقوق به نفعشونه مهریه هم کم ...

بله من اصلا دنبال مهریه اینطور مسایل نیستم من دنیال یه زندگی سالم هستم ولی اون میخواد هر کاری دلش میخواد بکنه منم لال لال باشم همش منتشو بکشم از درد طلاق چون واسه اون راحته میگه نمیخوایی به سلامت این منم که آسیب میبینم...

یه مشکلی هست به اسم اختلال شخصیت وسواسی، این افراد بسیار سخت ، غیر قابل انعطاف،  خسیس و ایده آل ...

بله ایشون خودخواه هستن و کلا جوریه که میگه حرف حرف من شغلش اطلاعاتی همش گیر میده به گذشته من و هرروز به یه چیز گیر میده شرطش هم ۱۴ سکه کل جهاز هم من بخرم...واقعا همچین شوهر نباشم میخوام چیکار 

شما چند تا گفتید ایشون چند تا ؟؟

من گفتم۱۰۰تا اونا رسم ۱۹مثقال و نیم طلا رو دارن دیگه هر کدوم تا حدی کوتاه اومدیم قرارع بشه این تعداد

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
متوجه نشدم یعنی چند تا سکه میشه ؟؟

چند روز دیگه میان خواستگاری و دیگه قرار شد بشه ۴۰تا سکه یا نهایتا۵۰

خوشبخت بشی عزیزم خوبه این تعداد هم مهم اخلاق و شخصیت طرف مقابل هست 

قربونت برم عزیزم آره بخدا مهم اخلاقه اخلاقش واقعا اوکیه واس همین دیگه زیاد گیر ندادم