2777
2789
عنوان

دماغ شکسته کودک!!!؟؟؟

1932 بازدید | 20 پست

دماغ بچم خورد به سرسره اول خ بد شد چون نمی خواستم بندازم زیر دست رزیدنت ها و متخصص هام تو عید نیستن دکتر آن لاین رفتم گفت تا یه هفته موردی نیست اگه بعدش کج یا فرو رفته بود ببر دکتر حالا دیگه درست شده مثل اولش بنظرتون دکتر ببرم یا نه ، شکسته یا نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صددددددد ببر دکتر عکس بگیره

استخون بینی راحت جوش میخوره و چون ثابت هست دردش رو متوجه نمیشه

اگر شکسته باشه و جوش خورده باشه شاید خوب شده باشه ولی یک درصد اگر بد جوش خورده باشه هزارن مشکل بعدها براش ب وجود میاد. انحراف چشم انحراف بینی سردردهای عجیب ضعیفی چشم و.. 

ببرش ک اگر خدای نکرده مشکلی بود همین الان درستش کنند. بیست سالش بشه مثل پسرعموی من سالها بلید بدو بدو کنه این دکتر اون دکتر تا یکی متوجه بشه‌دردش چیه و بعد ترمیم شکستگی اش اون موقع ی مراتب سخت تره

احتمالا نشکسته چون بینی بشکنه دردش خیلی زیاده ورم وکبو ی زیر چشم داره تا جایی که من میدونم

یه فوق تخصص جراحی کودکان خوب میشناسم ببرم پیشش یا ببرم‌پیش گوش حلق بینی ، من به هر دکتری اعتماد نمیکنم

یعنی رو‌چشمم اثر میزاره ؟ 

پسرعموی من مدام شماره چشم اش بالا میرفت اونقد ک یه دکتر گفت باید علتش رو پیدا کنی.اونقد این در اون در زد تا یکی فهمید استخون بینی اش شکسته و کج شده و ب چشمش فشار میاره

بعد ی عمل پنج شش ساعته داشت تا درستش کردن

ببر دکتر ی عکس بگیر خیالت راحت بشه.اگر گفتن مشکلی هس ب یکی دیگه ام نشون بده 

صد در صددددددد ببر دکتر عکس بگیره استخون بینی راحت جوش میخوره و چون ثابت هست دردش رو متوجه نمیشه ا ...

پسر عموتون انحراف چشم داشت ؟ دکتر گفت عکس کمکی نمیکنه با معاینه مشخص میشه ، وگرنه عکس رو تا حالا صدبار گرفته بودم ، معاینه هم دوست ندارم بچه رو بندازم زیر دست رزیدنت ها میترسم ،متخصص هام تازه از فردا میان 

یه فوق تخصص جراحی کودکان خوب میشناسم ببرم پیشش یا ببرم‌پیش گوش حلق بینی ، من به هر دکتری اعتماد نمیک ...

حساسیتت بی مورد نیست بعضا دکترا سهل انگارن.نمیدونم برای بچه کدوم پزشک برید ولی من بزرگسال رو شنیدم بردن متخصص جراحی بینی اون نظر میده که شکسته یانه اگرشکسته جوش خورده خوب یانه..چون تا یکماه بینی استخوانش جوش میخوره اگر تواین مدت نری پیش پزشک وکج جوش بخوره بعدش باید بری عمل زیبایی اما اگر قبلش ببری ونیاز به عمل داشته باشه باهمون بیمه جراح تو اتاق عمل جامیندازه که خیلی دردناکه .آن شا الله بچت بینیش اصلا نشکسته باشه